2777
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3808 بازدید | 158 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم با اینکه ندیدمت ولی به نظرم همه دخترا زیباترینن چون خدا همهمارو افریده مگه میشه کسی زشت باشه،مردم حرف زیاد میزنن تو نباید اعتماد به نفست و از دست بدی بهترین رشته و قبول شو فقط تمرکزتو رو درست بزار

عزیزم تو از همشون هم باهوش تری هم خوشگل تری مطمعن باش حسودی میکنن بهت تو  فقط نمرات عالی بگیر بزا بسوزن

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

ببین عزیزدلم من با گوشت و استخون درکت میکنم ، تو از چهارتا ادم غریبه شنیدی اینارو به این حال افتادی .. فکرشو بکن من تازه بیست سالم شده مامانم برگشت بهم گفت زشتی خاستگار نداری💔 ابجیم تازگیا نامزد کرده بود دوسال از من بزرگتر باهاش بحثم شده بودی بهم گفت تو بهم حسودی میکنی چون خاستگار نداری زشتی تو خونه میمونی💔 جلشون کم نمیارم جوابشونو میدم بیشتر مواقع ولی دلم بدجوری میشکنه حس مرگ بهم میده😔 تو تنهایی هام زل میزنم ب اینه گریه میکنم .. یکی بهم گفت بزار زخم زبون بزنن ولی من مطمعنم تو زندگیت از همشون بهتر میشه خوشبخت میشی👌  چندماه پیش پسر داییم که کل دخترای فامیل چشمشون دنبالشه هم بخاطر موفقیت کاریش وهم قیافه بی نقصش با اون چشاش سبز و مژه های بلندش😍 بهم گف شیش ساله عاشقتم ولی گداشتم بزرگ شی بهت بگم اونموقع نمیگفتم میترسیدم درکی نداشته باشی ازین چیزا پس بزنی منو، میدونی انقد دوسم داره مثل ملکه ها باهام رفتار میکنه میگه عاشق شیرین زبونی و اخلاقتم ، شیطونی جلو بقیه کم نمیاری از پس خودت برمیای ، میگه جذابی ، صدات انقد نازه میخام بقیه ساکت باشن فقط تو حرف بزنی ، خوش تیپی ، عاشق دندونای خوگوشیتم 😂، هشت ماهع باهمیم قراره نامزد کنیم خدا بخاد.. اینا ربطی ب قیافه و خوشگلی نداره ،قیافه همه چیز نیس ، رو ویژگی های مثبت دیگت تمرکز کن جوری که به چشم بیاد،هیچوقت نزار حرفاشون اذیتت کنه خوردت کنه ، فوقش اگه خیلی این موضوع ناراحتت میکنه اگه واقعا فکر میکنی نقصی داری اونو برطرفش کن ،اینا  نصحیت نیستا ، موفق باشی ،،، داستان شدا😶

تو زشت نیستی هیچ دختری زشت نیست

اعتماد به نفس داشته باش بااینکه تو سن تو خیلی سخته

ولی جیگر ،دختر بااعتماد به نفسش قشنگه

خودتو دوست داشته باش،گوربابای بقیه

تو از درون خوشگلی خیلی هم زیبایی

هرکی گفت زشتی بگو به کی ایراد میگیری؟نقاش یا نقاشی؟