2821
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 158 پست
تورو خدا چی گفتی؟

به لاغرا بر نخوره ها من برای اینکه اونو بچزونم گفتم 

دختره کل زندگیشو رژیم بود لاغر استخون بود به خدا 

گفتم چاق باشم بهتره از اینکه یه تیکه استخون باشم شبیه آدم های سومالی بزار نیمکت هم بشکنه فدا سرم سنگینیم رو زمین خداست نه رو چشای تو که 

هر وقت سنگینیم رو تو بود بگو تا من بیشتر فشار بیارم تا حالت جا بیاد 😐

اون موقعه هفتم بودم اصلا رعایت نداشتم 😐الان یکم احساس خجالت دارم اما چون دختره به همه فیس و افاده میومده حتی معلم همه ته دلشون خوشحال شدن

این کاربری واگذار شده است....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین اینا مطمعن باش حسودیشون شده 

منتظر بودن یه دختر شلخته و بی نظم ببینن دیدن هیچ نقصی نداری زدی رو دستشون دارن میسوزنن نمیدونن چیکار کنن

「 تهی پای رفتن بِه از کفشِ تنگˇˇ🌻🌿 」
به لاغرا بر نخوره ها من برای اینکه اونو بچزونم گفتم  دختره کل زندگیشو رژیم بود لاغر استخون بود ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من غش آتیش پاره

به لاغرا بر نخوره ها من برای اینکه اونو بچزونم گفتم  دختره کل زندگیشو رژیم بود لاغر استخون بود ...

باید میگفتی از همونجایی که تو پی.ی میخری بخوری من گوشت میگیرم

عزیزدلممممممممم یه مشت ادم حسود عقده ای که از حسادت جلز و ولز میکردن بر خالی کردن خودشون یه سری حرف ...

دورت بگردم قوت قلبمممم

اخه چقدر حرفات دلم اروم کرد😍😍❤🥺

کاش ادم های مهربونی مثل تو زیاد بود تو دنیا 

اونوقت دنیامون با بهشت هیچ فرقی نداشت

قطعا توهم زیبایی 😍

اخلاق و فرهنگ و معرفت که بیستییی

انشالله هرروز از قبل موفق تر و سربلند تر بشی جانه دلم❤❤❤❤❤❤❤❤❤

الان اگع پیشت بودم کتکت می زدم وای خلی دیگه یعنی چی گریه کرذم اونها از حسادت دارن میترکن با انرژی بر ...

😂😂عزیزمییی خواهرییی 

اخ اره شدیدا بی اعتماد به نفسممم