2821
2789
عنوان

میگن زشتی 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 158 پست

به طرز تابلویی باهم هماهنگ کردن ، وگرنه چطور این همه باهم بهت پیام دادن ، اینا از قبل با هم اکیپ بودن، ویلسون کن بیشعورن ، یدونه دوست خوب مثل خودت خانوم پیدا کن با همون باش اینا رو ول کن اعصاب خودتو خور د نکن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احتمالا چون از همه لحاظ ازشون بهتر بودی(مخصوصا نمره هات) بهت حسودیشون شده

توام باید میگفتی زشتی قیافه رو‌میشه باعمل های زیبایی خوشگلش کرد ولی باطن زشت باهیچ عملی زیبا نمیشه

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

اره دقیقا نمیفهممشون چرا چیزایی که دست خودمون نیست رو باید مسخره کنند وگرنه هرکس دوست داره واسه خودش ...

درسته، چون یه عده بیشعورن و خانواده شون تربیت درستی انجام نداده، و دل شکستن براشون بسیار اسانه

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

وای عزیزم به خاطر حرف ۴ تا حسود چرا خودتو ناراحا میکنی..درکت میکنم منم خیلی اذیت میشم تو مدرسه از دست همکلاسیام 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
احتمالا چون از همه لحاظ ازشون بهتر بودی(مخصوصا نمره هات) بهت حسودیشون شده توام باید میگفتی زشتی قیا ...

نمیدونم چرا حین بحث هیچیی به ذهنم نمیرسه واسه جواب دادن

بمیرم اره حتماا اخه من نمیفهمم اینکه یکی زشت باشه یا خوشگل چی به زندگی بقیه اضاف میکنه که بخوان بیا ...

خدا نکنه اجی

نمیدونم بعضیا تحمل ندارن ببینن یگی از خودشون خوشگل تره

ولی از اون دوستم متنفرم باعث شده بود اعتماد ب نفسم صفر بشه و خودمو با ارایش داغون کنم درحالیکه پوست خیلی صافی داشتم درکل خیلی خوش چهرم یکی سقفو بگیره😂 خواستی عکسمو میفرستم برات خودشم سال اول دانشگاهم بود منم حساس و بقول معروف یه دختر شهرستانی اون حرکاتش خیلی روم تاثیر گذاشته بود😔

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

واقعا ناراحت شدی ؟ یعنی یه ذره به خودت اعتماد نداری که خوشگلی ؟😐 چرا انقدر حرف بقیه برات مهمه 

تاحالا کسی به من نگفته زشتم چون همیشه از زیباییام تعریف میکنم اگه هم یه وقت کسی بهم بگه زشتی جوری جوابشو میدم که دهنشو ببنده 

اره دقیقا نمیفهممشون چرا چیزایی که دست خودمون نیست رو باید مسخره کنند وگرنه هرکس دوست داره واسه خودش ...

اره بابا اصلا فکرتو درگیرشون نکن الکی ، ارزشش نداره 

بعدشم همه زیبان ، اونام حسودی کردن 

خدا نکنه اجی نمیدونم بعضیا تحمل ندارن ببینن یگی از خودشون خوشگل تره ولی از اون دوستم متنفرم باعث ش ...

اخ اره دقیقااااا اینو همه ما دخترا تجربه کردیم خصوصا کسایی که شهرستانیم نمیدونم حس میکنن شهر نشینن(اون عده بی فرهنگ خدایی نکرده به کسی توهین نشه دورتون بگردم) یه سر و گردن بالاترن یا یه چیزی دارن که ما نداریم ولی همه انسانیم 

من ندیده میگم خیلی خوشگل و دوست داشتنی هستی ..چون مشخصه پرتلاش و خوش اخلاقی و با بقیه خوبی

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!