2777
2789
عنوان

فردا روز اول دانشگاه هم هست باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 45 پست
استارتر فقط بدون هرجور ترم ۱ رفتار کنی همه اون رفتارتو یادشون میمونه حتی اگه ترم های بعد عوض بشی. حو ...

آها درسته ممنونم پس در حد همون دانشگاه باهاشون دوست باشم اره منم خودم همیشه رفتاری که آدم ها اوایل رو دارند رو خیلی دقت می کنم 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

گفتن خبر میدیم ولی خب ، چجوری میخوان یک‌ماهه درس بدن درسام سنگینه

چه رشته ای ؟ چقدر عجیب دیگه باید حداقل تا هفته دیگه شروع کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها درسته ممنونم پس در حد همون دانشگاه باهاشون دوست باشم اره منم خودم همیشه رفتاری که آدم ها اوایل ر ...

اره در حد همونجا. یعنی این دوستی ها و اکیپ هایی از دانشگاه که به بیرون میکشه خیلی جالب نمیشه. ولی وقتی در حد همون دانشگاه باهم دوست باشین اتفاقا خیلی خوبه باعث میشه راحت تر بگذرونی ترمتو

اره در حد همونجا. یعنی این دوستی ها و اکیپ هایی از دانشگاه که به بیرون میکشه خیلی جالب نمیشه. ولی وق ...

اره منم موافقم حوصله اکیپ و اینارو اصلا ندارم ادمش نیستم اصلا ♥️مرسی از راهنمایی

دراما داری قطعا منتظر یه جای عالی و آروم که کسی کاری بهت نداشته باشه نباش

امروز رفتم خبری نبود اصلا هیچ کس هم کاری به کسی نداشت چند تا همکلاسی هام رو دیدم دقیقا هم رشته خودم هستند حال داد در کل امروز 

ی کاری کردن اصلا وحشتناک هر کلاس ۳ ،۴ ۵ جلسه تشکیل شده حالا یکی یکی دارن جزوه میفرستن که ما بنویسیم ...

اووووو🤣بدبختی پس 

نه امروز رفتم خوب بود استاد های خوبی هم هستن بنده خدا از اول برای ما تدریس کرد .تعدادمون زیاده

خداروشکر 🥰برای منم همین طور بود هفته قبل نرفته بودم ثبت نام کامل نبود رفتم از اول تدریس کردن ماهم خیلی زیاد بودیم گفتن. تا هفته دیگه شاید بیشتر هم بشه هنوز بعضی ها ثبت نام انجام نشده یا انتخاب واحد نیومده براشون