2777
2789
عنوان

خداوکیلی دلیلتون چیه که میگید هم حق طلاقوبایدبگیریم هم مهریه!

| مشاهده متن کامل بحث + 10466 بازدید | 381 پست

حق طلاق یه حق انسانیه منتها مهریه باتوجه به شرایط مالی طرف  هست 

مهریه به نوعی می‌تونه  پرکننده خلأ قانونی سهم ارث نصف زن باشه چون زن فقط ۱/۸از شوهرش ارث میبره 

چون تو ایران تصنیف اموال بعد طلاق و..وجود نداره و اگرم این شرط رو بذارن عین آب خوردن میشه پیچوند و به اسم بقیه زد و...

چون تو ازدواج بنا به قانون ایران زن کاملا تحت سلطه هست و این کمترین خواسته زنه

کاش ما زنها به یه اتحاد میرسیدیم و خواسته های عقلانی تری رو رو مطرح میکردیم که شاااااااااااااید یه ر ...

این پست چیزیه که من میخواستم درنهایت بهش برسم

خودتونودرگیر ۴تاتیکه طلا وشام عروسی و این مسائل نکنید

دستتونو بذارید رو یجایی که محکم باشه

که اگه خدای نکرده مثلا بعداز ۲۰سال نشد باطرف زندگی کنیم  بدونه نصف اموالی که توزندگی باما بدست اورده حق ماست...بدونه اگه جایی خطارفت فردا بدون اینکه بفهمه طلاقوگرفتیم و تموم کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم اینو میتونن تبصره کنن...چنانچه زوج یازوجه فوت شد مثلا اموالش به همسرش برسه...واقعامهریه منط ...

مرد ؟ جک میگی ؟ مرد با زن یکیه؟ مرد زایمان داره؟ مدیریت خونه داره؟ مرد هرچقدمممم بخواد اشتراک داشته باشه و کمک کنه خیلییی کم پیش میاد مثل زن بتونه فداکاری کنه ، ینی حتی اگر دقیقا مثل زن نیمی از مسایل خونه رو به عهده بگیره بازم مهم ترین فداکاری که زایمان و بارداری هست رو نداره ، زن از سلامتیش و جونش میزنه 

چی مهم تر از جان و سلامتی ؟ میدونی چقدررر یه زن با بارداری توانایی از دست میده ، ظاهری و جسمی خواه ناخواه مثل قبل نخواهد شد 

فقط برای خودش بچه میارع؟ نه ، قطعا برای بنیان خانواده ، ادامه نسل و بشریت ، برای دادن حس پدری به مردی 

البته که مخالف مهریه نجومی و غیر منطقی ام 

ولی خیلییی مسخرست بگی مرد هم مهریه داشته باشه 

در قبال چی؟ همون خدایی که زن رو زاینده افرید از منو شما اگاه تر بوده و چیزی بنام مهر ینی عشق ینی هدیه در قبال فداکاری و ایثار یه زن و مادر براش تعیین کرده که پشتوانه ای هرچند جزیی باشه براش 

تو مباحث حقوق پامال شده و به تاراج رفته زنان، حقوق اولیه انسانی مثل طلاق و خروج از کشور بخشی از مشکلاته ولی همه‌ش نیست

بحث ارث هم بسیار مهمه و توش از بقیه جاها بیشتر به زن ظلم شده

مهریه دیون ممتازه و درصورت بروز فوت همسر، بسیار برای احقاق حقوق به ناحق ستانده شده بانوان کارآمد! 

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
حق طلاق یه حق انسانیه منتها مهریه باتوجه به شرایط مالی طرف  هست  مهریه به نوعی می‌تونه &n ...

حتی بعد طلاق جایگاه زنو مرد برابر نیست 

زن بشدتتت رو زندگیش تاثیر منفی خواعد گذاشت ولی مرد نه 

موقع مهریه مسلمون موقع طلاق بچه ناف ونکوور کانادا

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴
تو مباحث حقوق پامال شده و به تاراج رفته زنان، حقوق اولیه انسانی مثل طلاق و خروج از کشور بخشی از مشکل ...

یه مهریه اس و یه بیمع شوهر یا پدر اینا خودشونو پاره کردن 

🤣🤣🤣 میخوان همونم نباشه

دوستان تنصیف اموال خیلی وقته تو عقدنامه ها ذکر میشه ها جزو بندهای همه عقدنامه ها از سال نود ببعد فک ...

من همینومیخوام بدونم

این عالیه

ولی میدونی بازم بایدبهش تبصره اضافه بشه

چرا

چون خیلی ازآقایون مثلا اموالو بنام مادرشون میکنن

ایناچیزاییکه خیلی موشکافانه باید بهش توجه کرد و جوری نوشت که طرف نتونه مثلااینکاروبکنه

این پست چیزیه که من میخواستم درنهایت بهش برسم خودتونودرگیر ۴تاتیکه طلا وشام عروسی و این مسائل نکنید ...

تاپیکت خیلی مفید بود کاش خانوما با تامل پست هارو بخونن حتی یه نفر رو هم درمورد این موضوع توجیح و هم نظر کردن ارزشمنده

من موافق حقوق برابرم اگه همه چیز تو زندگی برابر باشه مهریه یه چیز بیخودی هستش و خودتونو گول نزنید که حق زنه درواقع از ما یه برده میسازن بعد چندتا سکه میندازن تو دستمون ب عنوان حق

حق ما خیلی بیشتر از ایناس اول برابری بعد حذف مهریه

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆