2777
2789
عنوان

دخترخاله شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 140 پست
بخدا اگه بگم برای چی آخرین بار کات کردیم همشون میفهمن چه اعجوبه ای مادرشوهرمه ولی عادت کردن ندونسته ...

قطعا نه عزیزم

بعضی از مادرشوهرا واقعا حسود و رفتارای بدی دارن

ولی در عوض بعضی هاشون خیلی خوبن

عزیزم من کاملا درکت میکنم و اکثر اقایون مادراشونو خیلی دوست دارن ولی وقتی خود اقایون میبینند که مادرشون دارن چیکار میکنن و چه رفتارایی دارن تصمیم جدی میگیرند 

و این خوبه که همسر آدم به این حد از شعور رسیده و خیلی هم قشنگه که همسرت آرامش شما براش مهمه 

و من این حرف و نمیفهمم که میگن از مادرش گذشته از تو هم میگذره

این حرف کاملا اشتباهه😒

بزن لهش کن زنیکه ی هرزه را گرچه هرچی به این بگی هرزه تازه خوشش میاد

همین دیگه.یکی از دلایلیم ک بهش واکنش نشون نمیدم اینه 

دوس ندارم بفهمه تو کارش موفق بوده و منو ذله کرده

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا نه عزیزم بعضی از مادرشوهرا واقعا حسود و رفتارای بدی دارن ولی در عوض بعضی هاشون خیلی خوبن عزی ...

👌👌🌷

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همین دیگه.یکی از دلایلیم ک بهش واکنش نشون نمیدم اینه  دوس ندارم بفهمه تو کارش موفق بوده و منو ...

خب نامحسوس تیکه بنداز یا یه موضوعی رو پیش بکش که بفهمه طرف صحبتش شمایی اگه بازم رفتار زننده انجام داد و خواست به شوهرت نزدیک بشه به روش بیار که حد و حدودش رو رعایت کنه

شوهرتودیگه شوهرنیست برده ی توشده مردی که مادرش راکات کنه یروزخودتوهم کات میکنه

😂

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
خب نامحسوس تیکه بنداز یا یه موضوعی رو پیش بکش که بفهمه طرف صحبتش شمایی اگه بازم رفتار زننده انجام دا ...

راستش من جز سلام و خدافظ اصلا باهاش هم‌کلام نمیشم ولی دیگه اگه ببینم داره اذیتم میکنه چاره‌ای ندارم جزاینکه توجمع ضایعش کنم چون ۵ساله دارم تحملش میکنم خودمو مریض کردم

راستش من جز سلام و خدافظ اصلا باهاش هم‌کلام نمیشم ولی دیگه اگه ببینم داره اذیتم میکنه چاره‌ای ندارم ...

اینجوری با خودخوری فقط خودتو نابود میکنی پرروییش از حد گذشته باید بنشونیش سرجاش خیلی نقطه ضعف هست که میتونی به روش بیاری

عزیزم گاهی وقتاباید اولین حرکت نامناسبی ازکسی میبینی همونجا رک بش بگی...وگرنه عادت میش براش ...بش بگ ...

آره همییین...

اون اوایل یه بار منوشوهرم عقدبودیم رفتیم خونه مادربزرگش نذری .همه تو حیاط بودن بعد منوشوهرم اومدیم ازبیرون این همینجوری ولو شده بود تو خونه اصن با یه وضی دیگه خودشم جمع‌وجور نمیکرد

نه عزیزم بهتره تا توی زندگیه کسی نیستی قضاوت نکنی حرف منم خطاب به استارتر بود که وقتی با یکی حال نم ...

وااآی که چقدر من این اشتباه و کردم همیشه باحرف دیگران تن و بدنم لرزیده 

لایک نکنید