2777
2789
عنوان

دخترخاله شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 140 پست
ولی اینومنم شنیدم 🙁

نه عزیزم بهتره تا توی زندگیه کسی نیستی قضاوت نکنی

حرف منم خطاب به استارتر بود که وقتی با یکی حال نمیکنه بهتره کات کنه

مگه چقد زنده ایم که هی تن و بدنمون بلرزه بخاطر دیگران؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتودیگه شوهرنیست برده ی توشده مردی که مادرش راکات کنه یروزخودتوهم کات میکنه

امیدوارم قضاوتت توی کائنات به خودت برگرده 

دیگه ریپلای نکن

مایل به هم صحبتی نیستم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
شوهر منم يه دختر دايي اينطوري داره برا اولين بار ك ديدمش چقد اذيت شدم همش ميومد كنار شوهرم حتي دستشو ...

وای عزیزم این اصن اعجوبه ست اصلا از رو نمیره وخسته نمیشه ازکاراش

شوهرم واقعا سنگین و مومنه وفقط جز سلام و خداحافظ چیزی بهش نمیگه ولی این اصن میخواد خودشو کنه تو حلق شوهرم 

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
وای عزیزم این اصن اعجوبه ست اصلا از رو نمیره وخسته نمیشه ازکاراش شوهرم واقعا سنگین و مومنه وفقط جز ...

یه سریا عقده دیده شدن دارن 

واقعا اینکارو کرده بهش نظر داره خب 

اره قبلشم ب شوهرم پياماي عاشقانه ميداد از خط ناشناس بعد شوهرم زنك زد زنداييش جواب داد گوشي رو داد ب دخترش شوهرمم هرچي از دهنش درومد بهش گفت با همون حال بعد ١سال ك ديديمش اونجوري رفتار ميكرد قشنك مشخص بود هرزه بود الانم زن يه پيرمرد پولدار شده گورشو گم كرده عمان زندگي ميكنه

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
وقتی یه بار یه حرکت بیخودی کرد بهش بگو عزیزم چرا اینجوری میکنی دیگه این کار انقدر  کش و قوس ندا ...

کاش میشد بگم .آخه چجوری یهو اینو بگم

البته قبلا خیلی تحمل میکردم الان دیگه نمیتونم واقعا بزبون میام اگه ببینم دوباره

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
وای عزیزم این اصن اعجوبه ست اصلا از رو نمیره وخسته نمیشه ازکاراش شوهرم واقعا سنگین و مومنه وفقط جز ...

كاملا ميفهمم چون دختر دايي شوهرمم اينطوري بود و خود شوهرم گفت اينا هرزه ان فقط ميخوان زندگيمون خراب كنن

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
ینی انقد سخته با دختر خاله شوهر کات کنید؟ شوهره من حتی مادرش رو قیچی کرد چون دید به عذابیم

برادر شوهرت خوبه؟ هنوزم چیز میده؟😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن