2777
2789

من یادمه اصلا خرجم نمیکردن دوران دانشجویی یک کار انلاینی انجام میدادم با ۸٠٠ تومن حقوق سال ۹۸ حتی گوشی هم نمیخردن برام 

دانشگاه خوبی هم قبول شذه بودم ولی پزشکی نبود 

ولی هرکسی رو میبینم خیلی خرجش میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه اینام این مدلی بودن چالش زندگی شما اینطوریه هرکس یه چالشی داره درکل حق داری اما چاره چیه؟

ریشه تمام چالش ها پوله از پول محروم کرذن یک دانشجو اونم دختر کار خیلی بدیه ایشالله همش خرج مریضی کنه

والا منم خرجم نمی کنند از وقتی دانشجو شدم البته من چون فرهنگیان قبول شدم دیگه همه گفتن خودش دیگه حقوق داره و دیگه رسما انگار خودم شدم و خودم...

نمی‌دونم اگر فرهنگیان قبول نمی‌شدم چی میشد...

والا منم خرجم نمی کنند از وقتی دانشجو شدم البته من چون فرهنگیان قبول شدم دیگه همه گفتن خودش دیگه حقو ...

دانشگاه فرهنگیان هم حقوق کمی داره واقعا ظلمه بعد خرج گوشی اینا چی؟  اونا رو برات خریدن؟  من حتی گوشی لپتاب با کار دانشجویی خریدم

ریشه تمام چالش ها پوله از پول محروم کرذن یک دانشجو اونم دختر کار خیلی بدیه ایشالله همش خرج مریضی کنه

اخه اگه دارن چرا خرج بچشون نمیکنن ؟؟؟؟مگه دوراز جونشون بعد هزار سال کفن جیب داره؟؟؟؟؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اخه اگه دارن چرا خرج بچشون نمیکنن ؟؟؟؟مگه دوراز جونشون بعد هزار سال کفن جیب داره؟؟؟؟؟

نمیدونم باورت مبشه هرچی از خودم میپرسم به جواب نمیرسم مادرمم شاغل نبود کلا خودم تنها بودم همبشه بدترین لباس پ بذترین گوشی رو داشتم 

نمیدونم باورت مبشه هرچی از خودم میپرسم به جواب نمیرسم مادرمم شاغل نبود کلا خودم تنها بودم همبشه بدتر ...

دیگه فکرشو نکن .چه فایده داره حرص بخوری؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دانشگاه فرهنگیان هم حقوق کمی داره واقعا ظلمه بعد خرج گوشی اینا چی؟ اونا رو برات خریدن؟ من حتی گوشی ...

گوشی داشتم از قبل و کارم رو راه میندازه اما آیفون اینا نیس ،نه خودم دارم پول جمع میکنم برم عمل بینی انجام بدم و هنوزم بعد سه سال دانشجویی لپ تاب نخریدم

بعضی از بچه های دانشگاه، قسطی لپ تاب خریدن و از حقوقشون قسط کم میشه

منم شاید بعد عمل بینی همین کارو انجام بدم