2777
2789
عنوان

دخترخاله شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 140 پست
اینجوری با خودخوری فقط خودتو نابود میکنی پرروییش از حد گذشته باید بنشونیش سرجاش خیلی نقطه ضعف هست که ...

آره این‌دفعه پا بده حتما

آره بیخودی روزای شیرین اول ازدواجم همش بااین فکراخودمو اذیت کردم

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
منم مشکلم لباسش نیست توضیح دادم قبلا ک خواهرش خیییلی بیحجاب‌تراز اونه ولی رفتارش عادیه حتی میرقصه می ...

اون وقت چطور شوهرتون میگین مومنه؟!!!!

که با اینا که اینجور سرباز جلوش مبگردن،رفت و آمد میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نی نی یار عزیز خواهش میکنم این تبلیغات و رأی جمع کردنو واسه ادان بابا تو سایت گوشزد کنن و تعلیق کنن.

بخدا قسم خسته شدیم.همش میان پاپیچمون میشن.اه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اون وقت چطور شوهرتون میگین مومنه؟!!!! که با اینا که اینجور سرباز جلوش مبگردن،رفت و آ ...

ما دعوتشون نمیکنیم اونام دعوت کنن نمیریم خونشون ولی همیشه همه جا هستن .چون هم دخترخالشه هم دخترعموش

یعنی هم طرفای مادری هم پدری شوهرم اونا هستن همراه ما

شوهرم مومنه چون واقعا باید مومن باشی تا جلوی همچین زنایی خودتو نگه داری و نگاه نکنی( چون خوشگلم هست دختره)

البته اقتضای شغلشه چون زیاد میبینه زنای مطلقه 

بهشون بگو لایک هم نکنن🤢

چشم...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

[QUOTE=214882589]ما دعوتشون نمیکنیم اونام دعوت کنن نمیریم خونشون ولی همیشه همه جا هستن .چون هم دخترخالشه هم دخترعموش ...[/QUOT

خود همین بهونه خوبی هست برای ندیدن اونا.که البته زودتر از اینا بنظرم باید اقدام میکردین.

چرا که حضور شما در اون مجالس،مهر تایید به فعل اوناس!!

[QUOTE=214882589]ما دعوتشون نمیکنیم اونام دعوت کنن نمیریم خونشون ولی همیشه همه جا هستن .چون هم دخترخ ...

یعنی اینطور ک شما میفرمایید ما باید بخاطر اون خانوم باهمه فامیل شوهرم قطع ارتباط کنیم؟؟

خب همسرم هیچوقت قبول نمیکنه و خودمم مشکلی با بقیه فامیلشون ندارم

یعنی اینطور ک شما میفرمایید ما باید بخاطر اون خانوم باهمه فامیل شوهرم قطع ارتباط کنیم؟؟ خب همسرم هی ...

همین یه نفر تو فامیل نیمه عریان ظاهر میشه؟بعید میدونم!

بنده فقط از این جهت که گفتین همسرم این خصوصیت رو داره،عرض کردم.

یه دوبار که بفهمن شما براچی تو مجالس حضور پیدا نمیکنید،متوجه اشتباهشون میشن.

اگرم براتون هم مهم نیست که، هیچ.