2777
2789
عنوان

با این شرایط میمونید تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 84 پست
چی بگم والا  خودمم نشستم پیشش بهش پیام داد کلی نوشت براش که لطفا دیگه مزاحم نشو پولایی هم که ب ...

همین پیاما وابستگی ایجاد میکنه 

کلا بلاکش کنه جوابش نده ــتو هم تا میتونی به شوهرت برس از نظر ج ن س ی تا وا ندد

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

ببین دو دستی بچسب به شوهرت

هرطور که فکرشو کنی، البته نذار بفهمه مال خیانته، یه جوری خودتو نزدیک کن ولی از شور به در محبت نکن،فقط نزدیک شو

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنوع طلب نیست فقط ایشونه حتی تو دایرکت به کسی پیام نمیده اونم بخاطر پول شوهرم تصادف کرده پاش شکسته ...

ببین شده نون نخور، خودت قرض کن بگو پس اندازمه، بچسب به زندگیت

ببین نمیتونی یه جوری دوتایی سر یه کاری برید؟؟

آدم دست فروش بشه کلی درآمد داره، نیازی هم به راه رفتن نیس

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

طلاق گرفتن ک هنر نیست خواهر 

ـزندگیتا از دست عفریته های زمان رها کردن هنر است 

زن باید زندگیشا از دهن گرگ بکشه بیرون 

این هنره 

تحملش سخته ولی عاقبت ارامش هست

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

سعی کن با شوهرت بیشتر از قبل رفاقت کنی تا هر چی هست به تو بگه ــقهر نکن که دیگه خراب میشه ـ

سعی کن با شوهرت بیشتر از قبل رفاقت کنی تا هر چی هست به تو بگه ــقهر نکن که دیگه خراب میشه ـ

ممنون از راهنمایی هات

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
من یه چیز دیدم هنگ کردم یه نفر بود زن و شوهر مذهبی و اخلاق مدار هردو، شرکت زده بودن و اوایل کار بود ...

ممنون از راهنمایی هات

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

عزیزم همون خیانتی که فرمودی هرچی ویژگی مثبت و منفی بود شست بُرد...

ابدا

خیانت یکبار در حد چت ببینم تمامه چه برسه چندبار...

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!

خب خیانت کردن برام خیلی ناراحت کننده س ولی جدا نمیشم. 

اسی آروم باش با صبروحوصله رفتارکن یه مدتی ببین مشکلش چیه.

نمیدونی چندوقته داره خیانت میکنه؟؟یعنی ازقبل اینجور بوده؟

بعضی مردا مریضن تنوع طلبن هرکاری کنی نمیتونی ازکارزشتشون منصرفشون کنی. بعضیا هم بخاطر کمبود محبت و... میرن سراغ زنای دیگه. 

🌹برای من خیانت نکردن اولین شرطه حتی یکبار خیانت کنه هرگز ادامه نمیدم.

🌹نگه داشتن احترام خانوادم خیلی برام اهمیت داره وهمین طور خودمم نگه میدارم.

🌹بهم دروغ بگه سخت حرف هاش رو قبول میکنم یا اصلا قبول نمیکنم.

🌹و...

بالاخره نظرها با هم فرق داره من به نظر دیگران هم احترام میزارم.

🌼الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌼