2777
2789
عنوان

با این شرایط میمونید تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 84 پست

شوهرت فقط بخاطر پول با طرف دوست شده خب اخرش پولا تموم میشه ـ

زندگیتا خراب نکن عاقلانه فکر کن 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موافقم جا خالی نده، هرزه خانوم از خدا خواسته بیاد وارد زندگی بشه 

خودمم از لج اون نمیرم منتظره فقط ما بهم بخوریم البته خودمم پیش شوهرم بودم که بهش پیام داد گفت دست از سرم بکش من نمیتونم از زنم جدا باشم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
شوهرت فقط بخاطر پول با طرف دوست شده خب اخرش پولا تموم میشه ـ زندگیتا خراب نکن عاقلانه فکر کن 

بنظرم خیلی مردای دیگه هم باشن میرن

میگه هم عشق و حاله، هم پول مفت میاد دستم، مگه خرم نرم!!

تو ظاهر هم رو نکنه، در خفا میره

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
خب شوهرت بنظرم مقصر نیس یکی اون خانوم عوضی مقصره و معلوم نیس داره چه غلطی میکنه دوم اینکه شما بشین ...

تنوع طلب نیست فقط ایشونه حتی تو دایرکت به کسی پیام نمیده

اونم بخاطر پول شوهرم تصادف کرده پاش شکسته بیکاره 

خودمم از لج اون نمیرم منتظره فقط ما بهم بخوریم البته خودمم پیش شوهرم بودم که بهش پیام داد گفت دست از ...

ببین یه فیلم دیدم

زنه عاشق شوهر یکی بود

بعد همسر مرده فهمید که شوهرش داره خیانت میکنه کلی دلش شکست

بعد زنه که عاشق بود میگفت شوهرت به من گفته دوست نداره و نمیخواد و داره تحملت میکنه

ولی در واقعیت مرده عاشق زن و زندگیش بود، اون زن هرزهه نمیذاره زندگی کنه چون واقعا عاشقش بود

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
همچی💔 هزار بار با یه نفر  بخاطر پول گرفتن نه یه مبلغ کم تا الان ۲۹ ملیون ازش گرفته

بهش بگو ک برکت از زندگیت میره اون پول حرامه

خانمه میدونه متاهلی!؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بعضی از زنها واقعا شیطان هستن ـمرد را از راه بدر میکنن یعنی اگرم مرد نخاد به مرور وابسته میشه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

ببین یه فیلم دیدم زنه عاشق شوهر یکی بود بعد همسر مرده فهمید که شوهرش داره خیانت میکنه کلی دلش شکست ...

چی بگم والا 

خودمم نشستم پیشش بهش پیام داد کلی نوشت براش که لطفا دیگه مزاحم نشو پولایی هم که باهام داری اولین فرصت که پول بیاد دستم بهت میدمشون ولی لطفا از زندگیم برو نمیتونم از زنم جداباشم حتی به دروغ نوشت بچه تو راه دارم

بهش بگو ک برکت از زندگیت میره اون پول حرامه خانمه میدونه متاهلی!؟

اره رفت امد داشتن باهامون خودشم متاهله 

به شوهرش بگو 

مدرک جمع کن رو کن 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
همچی💔 هزار بار با یه نفر  بخاطر پول گرفتن نه یه مبلغ کم تا الان ۲۹ ملیون ازش گرفته

اگه خیانتش فقط با یه نفره کارت سخت میشه چون حتمی دوست داره طرف رو و سخت بشه بذارش کنار

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

دوست خانوادگی بودین؟