2777
2789
عنوان

با این شرایط میمونید تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 84 پست
اینم بگم خانواده میگن بخاطر خیانت نمیشه طلاق بگیری و حمایت نمیکنن منم هیچ سرمایه ایی ندارم  خو ...

پس بهتره فعلا باهاش باشی ببینی بازم می‌کنه 

لحظاتی هستند که بدن انسان در هر حالتی که باشد ، روحش زانو زده است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای استارتر تو چرا با اون خانم صحبت نمیکنی؟ قشنگ محکم باهاش برخورد کن  همیشه خودت جواب پیام ها ...

پیج جدید میسازه باز پیام میده اینم پول نداره شل میشه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
میتونم بپرسم از نظر جنسی طبعتون گرمه یانه،احساس میکنم سیر نمیشه،اخه به غیراز این خیانت قابل قبول نیس ...

اون سرد مزاجه من گرم نه اتفاقا اصلا به بحث جنسی اهمیت نمیده

ب شوهر و خانواده زنه بگو مخصوصا برادراش تا گیسشو ببرن 

برادرش کوچیکه و پدرش فوت کرده مادرشم آدم درستی نیست خودشم

چرا زنه رو خودت تهدیدش نمیکنی بگو اینبار بع شوهرم زنگ بزنی یا اس بدی میام به شوهرت میگم عجیبه که ا ...

تهدیدش کردم خودمم

خب خیانت کردن برام خیلی ناراحت کننده س ولی جدا نمیشم.  اسی آروم باش با صبروحوصله رفتارکن یه مد ...

خیلی وقته نه تنوع طلب نیست بیشتر میتونم بگم بخاطر پوله اینبار تا شیش ماه هیچ خطایی نکرد اما طلبکار که اومد سراغش  باز رفته اینکارو کرده