2777
2789
عنوان

با این شرایط میمونید تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 84 پست
خیانت هیچ توجیهی نداره ولی بازم به خوت بستگی داره بعضی آدما هرگز خیانت رو نمیتونن ببخشن  ولی ...

من چند بار بخشیدم اما اینبار دیگه نمیتونم اما مجبورم بهموندن تو زندگی تا حداقل برای خودم سرمایه ایی جور کنم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی خیانت در حد و چند بار؟

همچی💔

هزار بار

با یه نفر 

بخاطر پول گرفتن نه یه مبلغ کم تا الان ۲۹ ملیون ازش گرفته

تا ته همچی💔 هزار بار

وای در حد رابطه سخسی هم؟ بعد خونوادت میگن دلیل نمیشه؟ بگو نمی‌خوام ایدز و هزار کوفت رو از زنای هرزه بگیره به من منتقل کنه،وای

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شاید خوبیاش از عذاب وجدان کارشه

ادمی نیست که اهل عذاب وجدان باشه بعد خوبی که از رو دوست داشتن نباشه رو آدم تشخیص میده قاعدتا

همچی💔 هزار بار با یه نفر  بخاطر پول گرفتن نه یه مبلغ کم تا الان ۲۹ ملیون ازش گرفته

ینی از دختره داره اخاذی میکنه؟ اون پول حرومه میاره تو زندگیت

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اینم بگم خانواده میگن بخاطر خیانت نمیشه طلاق بگیری و حمایت نمیکنن منم هیچ سرمایه ایی ندارم  خو ...

هه دقیقا عین منی اسی 

من ۱۲ ساله موندم وقتی حامی نداری نمیشه جدا شد 

البته الان عاشقم شد از وقتی ازش متنفر شدم بخاطر خیانتاشعاشقم شد 

ینی از دختره داره اخاذی میکنه؟ اون پول حرومه میاره تو زندگیت

دختره خودش متاهله خودش کرم داره بخدا قسم قصدم طرفداری از اون نیست اما زنه مقصره با پول دادن میخواد کاری کنه مثلا شوهرم منو طلاق بده که اونو بگیره

یا علی میره با طرف تا پول بگیره 

خیلی دل گنده ای دختر 

من خواب دیدم شوهرم خیانت میکنه بقرآن تو خواب از شدت عصبانیت و حرص کم مونده بود سکته کنم

قشنگ سعی کن رامش کنی یه چیزی جمع کنی بعد جدا بشی

هه دقیقا عین منی اسی  من ۱۲ ساله موندم وقتی حامی نداری نمیشه جدا شد  البته الان عاشقم شد ...

میگن بی تفاوت بودن باعث میشه عاشق شن 

مال من که ادعای عشق و عاشقیش گوش فلکو کر کرده نمیدونم چه مرگشه  بخدا اسکرین پیاماروببینی باور نمیکنی این آدم خیانتکار باشه

خودمم همین برام سخته نمیتونم تصمیم بگیرم  اونی که شوهرش بددهنه کتک میزنه خسیس خیانته هم میکنه ...

برو کمک تخصصی بگیر و ریشه یابی کن 

بنظرم قابل حله 

اگر بری و مشاوره بگیری 

از کسی که درس خونده و تجربه این کار. را داره 

شده پول لباس و خوراک ذخیره کن بده برا مشاور 

ولی اینکار کن 

یا علی میره با طرف تا پول بگیره  خیلی دل گنده ای دختر  من خواب دیدم شوهرم خیانت میکنه بق ...

دلم گنده نیست مجبور شدم به این زندگی 💔 واقعا بخوام بگم دیگه دوسش ندارم

دختره خودش متاهله خودش کرم داره بخدا قسم قصدم طرفداری از اون نیست اما زنه مقصره با پول دادن میخواد ک ...

از کجا میدونی،چرا شوهرت داره ازش به زور میگیره،گفته پول بده سکوت کنم به شوهرت نگم