2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بااینکه پول دارن وخوشبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 27 پست

من همیشه می گم خدا راشکر کسی از دل دیگری خبر نداره 

که چه مشکلاتی دارن وگرنه دیوانه می‌شدیم 

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

چون عزیزم پولی ک شما میگی اسمش فقط رفاهه ک تکمیله ولی نشون دهنده خوشبختی نیست ....اونهاهم از این میسوزن که بیزونش مردم را کشته درونش خودشون را چون همه منتظرن. پولدارها خوشبخت ترین باشن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما دردای اونارو نمیبینید فقط پولشو میبینید احساس میکنید هنیشه خوشن پسر عموم و خانومش خیلی پولدار بودن عاشقانه هم ازدواج کردن وقتی میدیدی فکر میکردی چقدر زندگیشون زیباس تا چن وقت پیش با دو تا بچه جدا شدن تا معلوم شد هر روز جر و دعوا و کتک کاری داشتن

هیچکس از دل هیچکس خبر ندارن مثلا خود من تو دلم انقدررررر درد دارم خداروشکر هیچکس نمیدونه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

خیلی از،مشکلات هم با پول حل نمیشهخیلی از مشکلات پول هیچ دردی رو دوا نمیکنه

من میگم وقتی مریض میشن دیگه قصه نداری رو نمیخورن بهترین دکتر میرن یا برا بچه هاشون ندارم ونیست نمیگن من میدونم خیلی از مشکلات مثل اعتیاد خیانت وچیزای دیگه با پول حل نمیشه 

من میگم وقتی مریض میشن دیگه قصه نداری رو نمیخورن بهترین دکتر میرن یا برا بچه هاشون ندارم ونیست نمیگن ...

‌گاهی بیماری هم پول حلش نمیکنه

گرچه منم موافقم پول خوبه اما همه چی رو حل نمیکنه

کاش آرامش باشه اول