2777
2789
عنوان

دیشب جاریم این حرفو زد ب نظرتون ناراحت کننده اس نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 54 پست
رو ظرف ها حساسی؟

نه اینکه یکی دوتا چهارتا کنه حساسم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جواب دادی دیگه ‌.میکفتی منم از بشین پاشو نجات دادم

اره اون لحظه اعصابم بهم ریخت کاش اینو میگفتم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ارع دوتامون از خانواده هامون دوریم و من با فامیل شوهرم رفت و آمد ندارم اونم دل خوشی از فامیل شوهر ند ...

خیلی مواظب باش ممکنه این خواهری دووم نیاره 

دردو دل کن ولی به محدود 

چون هیچ جاری خواهر نمیشه 

و هیچ جاری راز جاری رو قایم نمیکنه 

عزیزم بنظرم شما جواب دادی ولی این لحن کینه ایت برای این داستان نیست شما مشکل دیگه با این خانوم داری عروس جدیده شاید جوونتره یا.... بهرحال سعی کن به خودت مسلط باشی و اعتماد بنفس داشته باشی ، حیفه دنیا دو روزه ارزش دشمنی و کینه نداره 

خیلی مواظب باش ممکنه این خواهری دووم نیاره دردو دل کن ولی به محدود چون هیچ جاری خواهر نمیشه و هیچ جا ...

الان ۱۴ ساله ازدواج کردم و ۱۴ ساله داخل این فامیل فقط با این جاریم خوب بودم خدایی ن از خودش ن از شوهرش بدی ندیدم 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
بنظرک تمام کارات اندازه ظرف جاری نمیشه الکی دنبال بهونه نباش

چرا میشه 

وسطا هر ظرفی درمیاد میشوری پذیرایی می‌کنی ظرفای میوه و چایی رو میشوری دوباره پیش دستی میاری شیرینی و تنقلات میگیری بازم ظرفاشو خودت جمع می‌کنی میشوری 

غذارو میزاری سفره رو جمع و پهن می‌کنی یکی راحت لم داده 

نهایت میاد هفت تا بشقاب و قاشق و لیوان میشوره 

خیلی مواظب باش ممکنه این خواهری دووم نیاره دردو دل کن ولی به محدود چون هیچ جاری خواهر نمیشه و هیچ جا ...

دقیقا من تو مادرم دیدم بارها شده جاریم از مادرشوهرش گلایه کرده میگم اشکال نداره بزرگترها ب حرفش گوش کن درحالیکه می‌دونم حق با جاریمه ولی منم بیام دوتا بزارم روش ابداااااااا 

جاری منم من میگه ، منم یاد گرفتم ، ولی دیدم من چرا جوگیرم میگم معنی نداره 🤣

😂اتفاقا الان بهش فک کردم به این نتیجه رسیدم زیاد هم بی معنی نیست مثلا دیدی به خاله ی شوهر میگیم خاله به عمش میگیم عمه این هم به زنداداشش میگیم زن داداش🤣

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

نمی‌دونم چرا حرص میخورم

دونه دونه ظرفها رو خورد میکردی روی سرش

اینقده این چیزها رو دیدم و دم نزدم به معنای واقعی نابود شدم بخدا قسم

هزارتا درد گرفتم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

عزیزم بنظرم شما جواب دادی ولی این لحن کینه ایت برای این داستان نیست شما مشکل دیگه با این خانوم داری ...

عزیزم چون اینو میگی این متنو برات نوشتم 

اولا ابدا لحنم کینه ای نبود از حرف آخرش بشدت ناراحت شدم فقط 

دوماً اون فقط پنج سال ازم کوچیکتره و بشدت اندام بدی داره جوریکه همیشه خودش میگه و اطرافیان نسبت ب سن و سال خودش ولی همیشه سعی کردم بهش اعتماد ب نفس بدم و بارها شده پشت سرم مقایسه کردن و ب مادرشوهرش گفتن عروس اولین خیلی خوشگله این از این 

واقعا هیچ دلخوری نداشتیم جز شب عروسیش ک ی برنامه چیده بود مادرشوهرم قبول نکرده بود بره منو فرستاد و این فکر میکرد تقصیر من هستش بعد اون هیچوقت دلخوری ناراحتی حرفی بهش نزدم تازه بارها هم ازش دفاع کردم چون غالبا حرف زدنش و بلد نیست و من پیش همسرم یا خانواده ی همسرم گفتم بخدا اصلا منظوری ندارد از رو بچگی و سادگی این حرفو میزنه مادرشوهرم میگه آره منم می‌دونم ولی باید بدونه چ حرفی کجا بزنه این از این دوماً 

گفتم ک بارها شده پشت سر هم من ظرفارو شستم ابدا اهمیتی ندادم بهم برخورد تا دوبار این شسته با اینکه قبلشم کاری نکرده زود صداش دراومده این ناراحتم میکنه

عزیزم بنظرم شما جواب دادی ولی این لحن کینه ایت برای این داستان نیست شما مشکل دیگه با این خانوم داری ...

عزیزم چون اینو میگی این متنو برات نوشتم 

اولا ابدا لحنم کینه ای نبود از حرف آخرش بشدت ناراحت شدم فقط 

دوماً اون فقط پنج سال ازم کوچیکتره و بشدت اندام بدی داره جوریکه همیشه خودش میگه و اطرافیان نسبت ب سن و سال خودش ولی همیشه سعی کردم بهش اعتماد ب نفس بدم و بارها شده پشت سرم مقایسه کردن و ب مادرشوهرش گفتن عروس اولین خیلی خوشگله این از این 

واقعا هیچ دلخوری نداشتیم جز شب عروسیش ک ی برنامه چیده بود مادرشوهرم قبول نکرده بود بره منو فرستاد و این فکر میکرد تقصیر من هستش بعد اون هیچوقت دلخوری ناراحتی حرفی بهش نزدم تازه بارها هم ازش دفاع کردم چون غالبا حرف زدنش و بلد نیست و من پیش همسرم یا خانواده ی همسرم گفتم بخدا اصلا منظوری ندارد از رو بچگی و سادگی این حرفو میزنه مادرشوهرم میگه آره منم می‌دونم ولی باید بدونه چ حرفی کجا بزنه این از این دوماً 

گفتم ک بارها شده پشت سر هم من ظرفارو شستم ابدا اهمیتی ندادم بهم برخورد تا دوبار این شسته با اینکه قبلشم کاری نکرده زود صداش دراومده این ناراحتم میکنه