2777
2789
عنوان

با این شرایط میمونید تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 84 پست
وای در حد رابطه سخسی هم؟ بعد خونوادت میگن دلیل نمیشه؟ بگو نمی‌خوام ایدز و هزار کوفت رو از زنای هرزه ...

با یه نفره هستش خرفامو بخون

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

شوهر من بد دهنه جلو خانوادها جلو همه بهم بی احترامی میکنه همین امشب جلو همه فوش بد داد دلم ازش گرفت بدهن 

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن بی تفاوت بودن باعث میشه عاشق شن  مال من که ادعای عشق و عاشقیش گوش فلکو کر کرده نمیدونم ...

شوهر منم هر وقت خیانت میکرد خیلی باهام مهربون میشد خیلی 

کلن منو دوست داشت و خیانت میکرد ولی از وقتی ازش متنفر شدم دیگه انگار عشقش واقعی شد 

من چند بار بخشیدم اما اینبار دیگه نمیتونم اما مجبورم بهموندن تو زندگی تا حداقل برای خودم سرمایه ایی ...

عزیزم وقتی شرایط طلاق نداری خیلی کنکاش و جستجو نکن که مچش رو بگیری 

اونجور فقط وقیح تر میشه روش به روت باز تر

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
از کجا میدونی،چرا شوهرت داره ازش به زور میگیره،گفته پول بده سکوت کنم به شوهرت نگم

آشناس زنه 

از زندگی خودش راضی نیست چند بار تشریف اورده خونه ما من شوهرم خیلی بهم کمک میکنه تو مهمون داری و خوش اخلاقه حالا خانوم ول کن نیست یه ارث بهش رسیده داره ذره ذره خرج میکنه دون میپاشه

عزیزم وقتی شرایط طلاق نداری خیلی کنکاش و جستجو نکن که مچش رو بگیری  اونجور فقط وقیح تر میشه رو ...

میدونی نمیتونم سرمو بکنم زیر برف واقعا تصمیم گرفتم فقط از روی ظاهر باهاش زندگی کنم دیشبم بهش گفتم حالم خیلی خراب تر از چیزیه که فکرشو میکنی 

دلم گنده نیست مجبور شدم به این زندگی 💔 واقعا بخوام بگم دیگه دوسش ندارم

لعنت به بعضی اجبارا .تنها راهت همینه یا بمون آدمش کن یا اینکه بمون یه چیزایی جمع کن که بعدن به کسی محتاج نشی ‌.سعی کن بچه دارم نشی

شوهر من بد دهنه جلو خانوادها جلو همه بهم بی احترامی میکنه همین امشب جلو همه فوش بد داد دلم ازش گرفت ...

لعنت به هرچی مرده نااهله

لعنت به بعضی اجبارا .تنها راهت همینه یا بمون آدمش کن یا اینکه بمون یه چیزایی جمع کن که بعدن به کسی م ...

از لحاظ تو خونه هیچ مشکلی ندارم از گل نازکتر نمیگه بهم فقط خیانتش نابودمون کرده 

اینسری که خودش میگفت دیگه همچین اتفاقی نمیوفته نمیدونم راست و دروغشو

شوهرتا سفت بچسب ـ

جا خالی نکن ــ

برای ی هرزه با دعا توسل شوهرتا سردش کن از طرف

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

خب شوهرت بنظرم مقصر نیس

یکی اون خانوم عوضی مقصره و معلوم نیس داره چه غلطی میکنه

دوم اینکه شما بشین صحبت کن ببین مشکل چیه!

تو رابطه کم میذاری، تو تیپ و قیافه و هیکل! یا درد پوله!!

جلوشو نگیری میره با هزار نفر تنوع طلب میشه

الان اولشه، قابل حل کردنه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

تا تقی به توقی میگن طلاق ـیعنی چه،، بجنگ برا زندگیت 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

شوهرتا سفت بچسب ـ جا خالی نکن ــ برای ی هرزه با دعا توسل شوهرتا سردش کن از طرف

منم موافقم جا خالی نده، هرزه خانوم از خدا خواسته بیاد وارد زندگی بشه 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
تا تقی به توقی میگن طلاق ـیعنی چه،، بجنگ برا زندگیت 

دقیقا باید جنگید، هیچ مردی کامل نیس