ببینید ما خانوادگی سرما خوردیم. منو همسرم و دخترم بهتر شدیم. دگزا زدیم و با شربت و دارو بهتریم. ولی پسرم ۷ سالشه اول آبریزش بینی داشت و بعد هم سرفه شروع شد. سه نسخه دکتر بردم نمیگن کرونا نیست نمیگن هست... سرفه داره فقط. گلوش هم گفتن صافه... پس ریه اش درگیره یعنی؟؟؟ آخه شربت گیاهی براش دادن که من دو نوبت دادم بهش. بعد از یه ساعت هرچی خورده گلاب به روتون بالا آورده... درحالت عادی خوبه ها فقط سرفه میکنه... وقتی هم شربت گیاهی سرفه میدم بالا میاره. چه کار کنم؟ شوهرمم نیست. دست تنهام. چه کنم؟ ممکنه کرونا باشه؟ فقط سرفه داره کرونا؟؟؟ بخدا دیشب و امشب نخوابیدم. الان کلی باالا اورده. میترسم😭
ما سه ماه پیش همه کرونا گرفتیم بچه هام که یازده ساله و پنج ساله و یکساله هستن هم گرفتن پسر بزرگم سرفه هاش چند روز طول کشید بعد خوب شد
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
دکتر براش آموکسی و لوراتادین و ایبوبروفن نوشت هروقت لوراتادین رو با آموکسی میخورد بالا میورد منم دیگه با فاصله میددادم دیگه بالا نیورد حالا نمیدونم بالا اوردنش مال سرفه زیاد بود یا چیز دیگه خوب نشد بردم دکتر حالا آزیترو نوشته.