منم نظر شما رو دارم به نظرم با چنین شرایطی که تو جامعه مون هست خودمون هم اضافی هستیم و مجبور به ادامه زندگی یه انسان دیگه پیشکش
(من امروز بالاخره تونستم تو این سایت عضو شم و این اولین کامنتی هست که میذارم)
من از هر جهت که به این قضیه بچه دار شدن نگاه میکنم واقعا نمیفهمم که مردم چرا بچه میارن!!! اگه واسه این میارن که اون بچه بعدا خوشحال و سر بلند شون کنه یا اون شغلی که خانواده اش دوست دارن داشته باشه یا رویا ها و آرزو هایی کع خودشون بهش نرسیدن میخوان رو اون بچه پیاده کنن که سخت در اشتباهن چون اون بچه هیچ وظیفه ای در این قبال نداره چون اصلا مگه خودش خواسته که دنیا بیاد که حالا باید طبق میل خانواده اش زندگی کنه 😐 اون بچه خودش یه انسان دیگه ست که تو یه دهه متفاوت، شرایط متفاوت و افکار و علایق متفاوت بزرگ شده
اگه واسه این میارن که خوشحال باشن بچه بیشتر از اینکه شیرینی داشته باشه بیشتر غم و غصه و بدبختی داره!
اگه واسه این میارن که تنها نباشن بازم اون بچه میره پی زندگی خودش و در آخر اگر هم واسه این میارن که تو پیری پرستاری شون بکنن خب چه کاریه اون پولی که خرج بچه کرده بودن میتونستن بدن پرستار! (الان به عنوان مثال بازیگر معروف رضا رویگری یه پسر داره که تو خارج زندگی میکنه الان آیا پسرش تو دوران پیری و مریضی کنارشه؟ نخیر رفته پی زندگی خودش سرش با زن و بچه و زندگی خودش گرمه
بعدشم که الان جامعه انقد خراب و ترسناک و انقد استرس و بیماری های روانی و بی پولی و بیکاری و گرونی و تورم و نا امیدی و دروغ و تهمت و آدما هیچ رحمی ندارن هیچ کی هیچ کی رو دوست نداره و حتی اون آدمی که فکر می کنی خوبه جلوت رنگ عوض میکنه و ...
من واقعا نمیدونم وقتی ما خودمون از وضعیت زندگی مون ناراضی هستیم برای چی باید یه آدم دیگه رو هم به این دنیا بیاریم؟
من همین امروز خبر بچه دار شدن پسر دایی ۳۰ ساله ام شنیدم ناراحت نشدم خوشحال هم نشدم چون به هر حال نه من قراره اون بچه رو بزرگ کنم نه خرج شو بدم حتما دوست داشتن بچه دار شن امیدوارم خوش باشن و زندگی شون کنن و البته که به من ربطی نداره من همین الانش تو زندگی خودم موندم ولی باز میگم بچه دار نمیشد بهتر بود😂😐💜