2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4678 بازدید | 336 پست

والله این مشکلاتی که گفتی همه جای دنیا هست اونطوری که هیچکی نباید بچه بیاره 

کلی بچه زمان جنگ عراق دهه ۶۰ بدنیا اومدن دارند زندگی میکنن 

اگه تو زندگی بچه نباشه بنظر من زندگی اصلا بدرد نمیخوره 

فقط خدا میدونه توو چه عذابی زندگی میکنم بابت بچه دوم آوردن یا نیاوردن.. هیچوقت ب عمرم راجب موضوعی تا این حد مردد نبودم .. شهر غریبم.. هیچکس دوروبرمون نیس.. بچم از تنهایی پوسید.. برای زندگی من لازمش اینه دومی هم بیاد.. ولی میترسم بیارم.. تنهایی های بچمم میبینم ک توو اذیته.. منم از اذیت شدن اون در عذابم.. دیگه گذاشتم برای بعده عید تا خدا چی بخاد... تا عید شرایط مملکتو بسنجم ببینم چیکارش میشه کرد... فقطم ترسم از جنگ و سحت شدن شرایط مالیه.. دوس ندارم بچم توو شرایط مالی متوسطی بزرگ بشه.. دوس ندارم وقتی بزرگ شد حسرت خونه کاخ مانند یکی دیگه رو بکشه.. یا حسرت ماشین خارجی یکی دیگه رو بکشه.. دوس دارم بهترین دانشگاه ها و مدارس درس بخونه.. دوس دارم همه چیو بهترینشو براش محیا کنم.. حتی اگه لازم باشه تا آخر عمرم خودم مث گدا زندگی کنم باز ترجیحم بچمه. دلم نمیخاد ناراحتیشو از بابت تنهایی و... ببینم.. چون خودم توو یه خونواده مرفه و اوکی بزدگ شدم و حسرت هیچی ب دلم نیس کمالگرا بار اومدم.. ریشه همه مشکلانم از این کمالگرایی نشات میگیره.. و الا میلیونها آدم صرفا بخاطر دل خودشون سالی یکی میارن.. براشونم در همین حد ک شکمشو سیر کنن کفایت میکنه.. منتها من راجب دومی هم باز بخاطر عواطف بچمه ک راجبش دو دلم و یکساله هر روز با خودم کلنجار میرم بیارم شرایط مالی بچم متوسط باشه چه کنم.. نیارم اگه بچم همیشه دچار خلاء عاطفی بشه چه کنم.. اگه جنگ بشه دوتا رو چجوری میتونم نجات بدم.. اگه جنگ نشه سنم بره بالاتر و دیگه نتونم بیارم چه کنم.. کلا گیر کردم.. و خیلی تصمیم سختیه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نظر شما رو دارم به نظرم با چنین شرایطی که تو جامعه مون هست خودمون هم اضافی هستیم و مجبور به ادامه زندگی یه انسان دیگه پیشکش

(من امروز بالاخره تونستم تو این سایت عضو شم و این اولین کامنتی هست که میذارم)

من از هر جهت که به این قضیه بچه دار شدن نگاه میکنم واقعا نمی‌فهمم که مردم چرا بچه میارن!!! اگه واسه این میارن که اون بچه بعدا خوشحال و سر بلند شون کنه یا اون شغلی که خانواده اش دوست دارن داشته باشه یا رویا ها و آرزو هایی کع خودشون بهش نرسیدن میخوان رو اون بچه پیاده کنن که سخت در اشتباهن چون اون بچه هیچ وظیفه ای در این قبال نداره چون اصلا مگه خودش خواسته که دنیا بیاد که حالا باید طبق میل خانواده اش زندگی کنه 😐 اون بچه خودش یه انسان دیگه ست که تو یه دهه متفاوت، شرایط متفاوت و افکار و علایق متفاوت بزرگ شده

اگه واسه این میارن که خوشحال باشن بچه بیشتر از اینکه شیرینی داشته باشه بیشتر غم و غصه و بدبختی داره!

اگه واسه این میارن که تنها نباشن بازم اون بچه میره پی زندگی خودش و در آخر اگر هم واسه این میارن که تو پیری پرستاری شون بکنن خب چه کاریه اون پولی که خرج بچه کرده بودن میتونستن بدن پرستار! (الان به عنوان مثال بازیگر معروف رضا رویگری یه پسر داره که تو خارج زندگی میکنه الان آیا پسرش تو دوران پیری و مریضی کنارشه؟ نخیر رفته پی زندگی خودش سرش با زن و بچه و زندگی خودش گرمه

بعدشم که الان جامعه انقد خراب و ترسناک و انقد استرس و بیماری های روانی و بی پولی و بیکاری و گرونی و تورم و نا امیدی و دروغ و تهمت و آدما هیچ رحمی ندارن هیچ کی هیچ کی رو دوست نداره و حتی اون آدمی که فکر می کنی خوبه جلوت رنگ عوض میکنه و ...

من واقعا نمیدونم وقتی ما خودمون از وضعیت زندگی مون ناراضی هستیم برای چی باید یه آدم دیگه رو هم به این دنیا بیاریم؟

من همین امروز خبر بچه دار شدن پسر دایی ۳۰ ساله ام شنیدم ناراحت نشدم خوشحال هم نشدم چون به هر حال نه من قراره اون بچه رو بزرگ کنم نه خرج شو بدم حتما دوست داشتن بچه دار شن امیدوارم خوش باشن و زندگی شون کنن و البته که به من ربطی نداره من همین الانش تو زندگی خودم موندم ولی باز میگم بچه دار نمیشد بهتر بود😂😐💜

من خودم عاااشق اینم چهارتا بچه داسته باشمولی فقط رویامه

چه خبره چهارتا بچه حالا خوبه تاپیکت اینکه چرا بچه دار میشن مردم😂😐💛 اون چهار تا بچه غذا میخوان آب میخوان رفاه میخوان پول و هزینه تحصیل و کلاس و درمان و لباس و روان و دندان و شغل و... میخوان من اصلا تو رویام هم تصور یه دونه بچه رو هم ندارم... متنفرم از این موجودی رو بیارم که از پوست و گوشت و ژن خودم باشه شبیه خودم باشه من از به دنیا اومدن خودمم پشیمونم اگه دست خودم بود اصلا دنیا نمی اومدم حالا فکر کنم خودم یه موجودی رو تو رحم خودم ۹ ماه نگه میدارم و به دنیاش میارم😐😐😐😐😐😐 بی خیال حتی فکرشم نمیخوام بکنم.

کسی که پولدار باشه و اعصاب داشته باشه و شوهر خوبی داشته باشه و مهم تر از اون به خودشناسی رسیده باشه ...

اشکالش اینکه بیاد این دنیا با هزار تا مشکل مواجه میشه و اینکه پدر و مادر هر چقدر هم که از نظر مالی و تحصیل و شخصیت اوکی باشن نمیتونن تضمین کنن اون بچه تو این دنیا میتونه سالم بمونه و گلیم خودشو از آب بکشه بیرون شاید تو این جامعه کثیف اونم کثیف شد!

عزیز هر زمان یه شرایط بود یه فرهنگ و یه سبک زندگیمن نطر خودم اینهبچه گناه داره اینجا عذاب بکشهخود من ...

منم هر شبی که میخوابم که به سختی هم به خواب میرم صبح که بیدار میشم نمیدونم برای چی زنده ام برای چی دارم زندگی میکنم از این زندگی چی میخوام قراره به کجا برم اصلا رسالت من تو این دنیا چیه برای چی به دنیا اومدم..

دکتر روان شناسم بهم گفت باید برم پیش تراپیست ولی حتی پول رفتن پیش تراپیست هم ندارم! دنبال کار میگردم و یه کار خوب گیرم نمیاد ولی بازم دارم میگردم! 

واقعا نظر اون کاربر درک نمیکنم که زمان جنگ مثال میزنه!😐 خب الان خوب شد تو دهه شصت این همه بچه دنیا اومد و خیلی هاشون هم بیکارن و اون امکاناتی که باید رو ندارن؟!

بچه امنیت روانش رو از پدر مادر میگیره نه دلار و جنگ و آلودگی هوا و...اینا مشکلاتی نیستن که آدم رو بد ...

نخیر امنیت روانش از پول و شغل و اجتماع میگیره زندگی بچه که فقط تو خانواده نیست! مدرسه ، معلم ها ، همکلاسی ها ، درس ها، هوش و استعداد، کنکور ، گرونی ، استرس جایگاه شغلی و... چطوری فقط خانواده نقش داره؟!😐

می‌دونی بعضی ها میارن میگن بزار بیاریم خدا بزرگ خداروزی شومیاره ومیده

انگار روزی فقط غذاست😂😐 در صورتی که یه بچه نیاز های خیلی بیشتر از روزی رو داره و در ضمن پدرش بشینه خونه بگه خدا روزی شو میده که ...

کاملاً درسته. حق داری. دیدگاه شما اینه که بهتره اصلاً رنجی آغاز نشه و این یک موضع اخلاقی محترمانه‌ ا ...

آفرین به این نظر جامع و کامل و محترم👏👏👏 حرف منم همینه همون طور که کسانی که بچه دارن حق ندارن کسی که بچه نداره رو قضاوت کنن اونی هم که بچه نداره حق نداره اونی که بچه داره رو قضاوت کنه👏👏👏

تحمیل کردنی نبود منطقی و فکر کردنی بودمن هرچی بگم شما به یه چیز بی ربط وصلش میکنیمثل شما نبینه و اذی ...

ولش کن هر کی بچه دار میشه خودش میره تو سختی چون خودش باید بزرگش کنه و خواسته هاشو برآورده کنه ما که نمیریم تو سختی! ماهایی که هم عقیده ایم فقط باید این لطف در حق خودمون و دنیا بکنیم و بچه نیاریم دیگه بقیه به ما ربطی ندارن.

من خودم انقدددددر اینجا استرس دارم فقژ با فکر اینکه بالاخره میمیرم تموم میشه اروم میشمجرا باید تو جه ...

من ۳۹ سالمه نه میخام ازدواج کنم نه بچه بیارم.چون ازدواج کنم مجبورم میکنن بچه بیارم.خودم چ خیری از زندگی دیدم ک بچه بیارم با این سنم هنوز تا ترکیه هم نرفتم.هیچ حس نابی رو تجربه نکردم خودم چ غلطی کردم ک بچم نکرده(.ببین ولی کسی ک بارداره حق سطش رو نداره چون قتل نفسه)