2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش نبردمش ولی نگرانم چون فقط سرفه داره و البته بی اشتهاست 😞

عزیزم پسر شما نه سرماخورده نه کرونا

فقط تول شده... بزن تو نت سرچ کن.. تا اون عامل رو برطرف نکنی درست نمیشه سرفه ش

عزیزم بنظرم شروع کن چای زنجبیل تا میتونی بهش بده و سعی کن بذاری استراحت کنه. چه سرما باشه چه کرونا زنجبیل عالیه براش

دخترم با اومدنت معنای زیبایی رو بهم یاد دادی، زیباترینم به زندگی ما خوش اومدی
ن بابا کرونا نیست  بچه ها نمیگیرن اگرم باشه همون سرماخوردگی میشه تو بدن بچه ها

کدوم احمقی گفته بچه ها کرونا نمیگیرند؟؟؟؟؟؟

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

سیتی ریه  بده ... اگر بیشتر از یکهفته هست سرفه میکنه و الان حالش بدتر از قبل شده و بالا میاره و بی اشتها هست و چیزی نمیتونه بخوره ... سیتی اسکن ریه انجام بده 

مخصوصا که بچه هست و ناراحتی شو نمیتونه کامل توضیح بده  

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
چه داروهایی به پسرشما دادن؟ این الان فقط سرفه داره.. همش میترسم نکنه کرونا زده به ریه اش

پسر من هم گرفت ولی نگفتن کرونا نگفتن نیست گفتن مشکوکه بهش دکتر ازیترو داد خوب نشد بردم یه دکتر دیگع سفیکسیم داد خوب شد با دیفن هیدرامین اکسپکتورانت هم خوبه

آروم آروم شب و روزام و دارم سر میکنم..بگو تا فصل لبخندم چقدر گریه بدهکارم...

سرفه که سریع خوب نمیشه نگران نباش طول می‌کشه مایعات زیاد بده مواظب باش سرخ کردنی نخوره پرهیز داشته باشه تا زودتر خوب بشه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))