2777
2789
عنوان

بازم دعوام شد

233 بازدید | 17 پست

یمدته هر دو سه هفته یبار بامامانم دعوام میشه قهرمیکنم

بازآشتی بازقهر من بچم بیش فعاله لجبازیدنده خودم تو بدبختیایی خودم دارم غرق میشم رفتار بقیه هم بابچم خیلی بده اوندفعه بامامانم  تو پارک بودیم گفتم بریم یکم اونورتر سمت خونه بابام اینا مامانم مخالفت کرد فهمیدم نمیخواد بریم الان بچه بهونه خونشونو میگیره ماهم میریم خونش

دیگه ته دلم گرفت یهو بچم شروع کرد بهونه گیری طبق معمول منم باهاش بحثم شد یهو مامانم چنان توپید به بچه خیلی بدم اومد بارها هم بهش تذکردادم من باهاش دعوام میشه تو نپر وسط من مادرشم بلاخره یساعت بعدمحبتش میکنم یادش میره نمیخوام پرخاشگری تو توذهنش بمونه 

یسری هم دماغمو عمل کرده بودم دو سه روز خونشون بودم نمیخواستم برم هم مجبور شدم عاقا بچه اذیت میکرد این با یه چوب تو دستش بچه رو تهدید میکرد بچه تامدتهامیگفت مادری میزنه مادری چوب دستش نزن مادری اونموقع چهارسالش بود اوج شیطنت و بیش فعالیش بود اینا نمیفهمن بچه که بیش فعاله درکش پایینه نمیفهمه هرچی بهشبگی میگن تو نزدیش اینجور شده باید بزنیش باید فلان کنی تو لوسش کردی مقصرتوبودی

صبح زنگ زدم به مامانم وسط حرفا گفت دیروز چت بود ناراحت بودی منم گفتم بخاطر اینکه بدت ازبچم میاد بخاطر اینکه بابچم اینطوری رفتار میکنی برگشته میگه تو عموییازش یه صدایی نمیکنه گفتم نه که شما خیلی محبت میکنین بهش من اگه مادرش هرم اینجور باهاش رفتارکنه دیدارشو به قیامت میندازم میگه دیدار مارو هم به قیامت بنداز من میدونم چون ازسر بی کسی پناه میبرم خونه اونا اینجور میکنن زیاد میرم ازدست بچه خستم مثلا میبرم اونجا با بچه هاداداشم بازی کنه منم کمی استراحت کنم یکیشون که چندین بار دررو به روش بازنکرد چندبارم توپید بهم که ازخواب بیدارمون کرده بخدا اوج محبتشون اینه اسمشو بیارن من میگم دیدی دوستش دارن اشتباه میکردم همینارو میگفتم گفت حوصله ندارم قطع کرد بدرک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو تا بچه دارم درکت میکنم ولی ببین بچه هامون برای خودمون عزیزه نه دیگران چرا کسی باید بچه بیشفعال تو رو تحمل کنه بمون خونه خودت من حتی بعدزایمانمم خونه مادرم نرفتم الانم تا دعوتم نکنه نمیرم 

بخدا تازه به غذاخوردن هم افتاده بود هرازگاهی میبردم پیشش مثلا دکتری چیزی میرفتم میگفت بدم میاد به بچه غذابدم بهش غذا نمیداد بعد من دیدم دختر داداشم دنیا اومد زنداداشم شاغله از یه هفتگی نگهش داشنه تا الان که پنج سالشه میرفتم میدیدم باشعر وآواز به اون غذا میداد 

منم دو تا بچه دارم درکت میکنم ولی ببین بچه هامون برای خودمون عزیزه نه دیگران چرا کسی باید بچه بیشفعا ...

به خدا من اصلا زحمت براش نداشتم فقط همینکه دوسه روز یبار میرم اونجا از سر بدبختی بچه تو خونه آروم نمیگیره تازه اونجا هم‌اونطور نیست بخواد چیزاشونو بهم بریزه مثلا بیقراره همش میره توکوچه من خودم میرم مراقبشم یامثلا میخواد هی بره طبقه بالا بیاد پایین اذیتاش اینجورین

شاید اونا ارومترن

اروم که هستن ولی ازاولش بدش ازبچه من می اومد تا خواست به بچه من محبت کنه عزیز بشه دختر داداشم دنیا اومد به کل مال منو گذاشت کنار بعد اینجوری شد چون زنداداشم شاغله مثلا بعضی وقتا مامانم منو صدا میزد برم پیش بچه داداشم اون مثلا میخواست بره مراسمی چیزی بعد دید تا کمی دیر میرم یادلم نیست ازدستم دلخور میشد من بچمو صبح زود بزنم زیر بغل پیاده برم بچه اونو بگیرم تا عزیز بشم  بخاطر همینکه بچه برادرمو دیر رفتم یبار بگیرمش موقع عمل دماغم مادرم نیومد بیمارستان پیشم 

من یه بار تلفنی داشتم با یکی صحبت میکردم راجع به کار.قرار بود برم سرکار،حالا خیلی هم هنوز جدی نبود.من هنوز گوشی تو دستم بود و داشتم با طرف حرف میزدم مادرم از اینور گفت من بچه ت رو نگه نمیدارما.  بچم نه سالشه عاقله.

از طرفی مادرم میدونست که چقدر به کار و درآمد احتیاج دارم،چون خونه خریدیم و کلی بدهکاریم به بانک،همونجا فهمیدم محبتاشون فقط زبونیه و ظاهریه.البته وظیفه ای نداره ،ولی واقعا توقع چنین چیزایی رو آدم نداره از مادرش.

من یه بار تلفنی داشتم با یکی صحبت میکردم راجع به کار.قرار بود برم سرکار،حالا خیلی هم هنوز جدی نبود.م ...

این ازخداشه من برم سرکار پول ازم بگیره 

منم باخودم گفتم من که تا الان که ۸سالشه نگه نداشته اگرم رفتم سرکار میزارمش مهد بی منت اون پولی رو هم که اون میخواد ازم بقاپه میدم مهد راحت منتی هم سرم نیست

من یه بار تلفنی داشتم با یکی صحبت میکردم راجع به کار.قرار بود برم سرکار،حالا خیلی هم هنوز جدی نبود.م ...

واسه عروسا بچه نگه میداره میبینی زنگ میزنی بهش باذوق  میگه سه تا قابلمه غذا گذاشتم یکی برا اون داداشم یکی برا اون یکی چون زناشون شاغلن هم بچه هاشونو میگیره هم غذا میپزه میده بهشون اونم هرروز بعد من که مثلا عصری بعدازظهری میرم خونش چیز زیادی بخورم تو خونش دوتا چاییه  لب به هیچی نمیزنم  

بعد مثلا میخواد دلمه درست کنه مثلا چون منم یکم میخوا ببرم میخواد دنگمو بدم اونم مثلا نه که تقسیم بین همه میخواد مثلا با پول من و خودش دلمه روبپزه بعد مفت سهم پسرا رو بده منم که یدونه دخترم باید پول بدم 

عزیزم بچه پیش فعال رو باید ردمان کنی اصلا رفتی دنبالش.

ببر دکتر اونجا با بازی درمانی و کاردرمانی سعی میکنن بچه رو مهار کنن اگر خیلی اوضاع بد باشه دارو میدن.

ولی همین عدم تمرکزش در اینده باعث میشه سر هیچکاری دوام نیاره

واسه عروسا بچه نگه میداره میبینی زنگ میزنی بهش باذوق میگه سه تا قابلمه غذا گذاشتم یکی برا اون داداش ...

مادرت دیگه از حد گذرونده.یعنی چی که دنگ میگیره.اونجا خونه پدر شماست.مادرت مثل مادرشوهره منه.قشنگ همه کاره شده افتاده وسط