2777
2789
عنوان

با nتومن پول چیکار میشه کرد

149 بازدید | 28 پست

بچها مامانم ۲۰۰ الی ۲۵۰تومن توو دستشه اسممون توو صندوق قرعه کشی در اومد. حالا موندیم طلا بگیریم یا بزاریم بانک وام بگیریم. از طرفی هم ماشینمون داغونه و بابام با ماشینش اسنپ کار میکنه. اگه شما بودین چیکار میکردین؟

ماشین بابات اگه خیلی داغونه و با ۲۰۰ میشه جز اسنپ پرو ها که قطعا ماشینش در اولویته

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

۵۰ میلیون میدادم طلا میخریدم 

۲۰۰ میلیون میزاشتم بانک و وام میگرفتم و با اون پول وام ماشین میخریدیم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین بابات اگه خیلی داغونه و با ۲۰۰ میشه جز اسنپ پرو ها که قطعا ماشینش در اولویته

اخه میدونی. اهواز اسفالتش و هواش داغونه. ماشین هرچقدر خوب باشه بازم ب مرور فرسوده میشه

بذارین بانک وام بگیرید ماشین رو بهتر کنید . طلا مال وقتیه که ادم اون لحظه نیاز خاصی نداشته باشه

ایجوری هم قسط های وام هم قسط های قرعه خونگی 

اسی ماهیانه ست قرعه تون؟ماهی چقد میذارین

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

باسلام

اپلیکیشن داریک را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( ۸۳۳۵۳۶ )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۱۰ سوت طلا به ارزش ۱۱۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .