2777
2789

عزیزم حتماالرژی داره نترس کرونابچه هاروزیاداذیت نمیکنه تازه خداروشکرکه تب نداره پس چیزی نیس سرفه احتمالش زیاده الرژی باشه 

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم احمقی گفته میگیرن؟؟ من خالم پرستاره و گفته خیلی کم پیش میاد بگیرن اگر هم بگیرن درحد سرماخوردگی ...

بنظرم اونکه گفته نمیگیرن احمقتره...یکم تفکر یکم علم تروخدا...خالت پرستاره ولی فیلسوف که نیست...من بچه های زیادی رو دیدم گرفتن حتی بچه ۲۰ روزه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
بنظرم اونکه گفته نمیگیرن احمقتره...یکم تفکر یکم علم تروخدا...خالت پرستاره ولی فیلسوف که نیست...من بچ ...

خب اینجانگومراعات کن🙂

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍

فقط دستور پزشک رو اجرا کن نتیجه نگرفتی ی دکتر دیگ ببر از دارو های گیاهی مث بارهنگ به دانه استفاده کن توکل ب خدا کن اگ  کرونا هم باشه  اینطور نباید دست پات گم کنی ب بچه باید برسی ایمنی بدنش ببر بالا 

بنظرم اونکه گفته نمیگیرن احمقتره...یکم تفکر یکم علم تروخدا...خالت پرستاره ولی فیلسوف که نیست...من بچ ...

نگفته نمیگیرن😐😐

میگیرن ولی تو بدن اونا مثل ویروس سرماخوردگی عمل میکنه، ویروس رشد نمیکنه سریع از بین میره😐

بله حتی نوزادم میگیره ولی مثل همون سرماخوردگیه

خطر نداره

برا گلو دردش آبلیمو و عسل تو آب ولرم بده بخوره در روز چند بار ایکار رو کن 

آب نمک قرقره کنه 

✅  درمان #سرما خوردگی و سرفه:

1_داخل بینی چرب شود .

2 _چکاندن دو قطره روغن بنفشه درگوشها.

3 _خوردن یک سیب پخته شده که داخلش عسل باشد .

4_ خوردن هر روز یک حبه سیر ناشتا .

5 _ خوردن یک انار که 20 دقیقه روی شعله پخش کن پخته شده باشد .

6 _ خورد ن معجون انجیر 200 گرم  و شیر گاو یک کیلو  که پخته شده و اصطلاحا بریده شده .

7 _ بخور ترکیب مرزنجوش و اسطوخدوس و تخم گشنیز .

8 _ ترکیب عسل و لیمو ترش و آب ولرم .

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
خب اینجانگومراعات کن🙂

وا باید ادم بدونه و مشکلشو حل کنه و درمون بشه....تشخیص بیناری ۷۰ درصد روند درمانه عزیزم...میگیرک ولی مشکلی پیش نمیاد به علت طبع بدن بچه ها

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
نگفته نمیگیرن😐😐 میگیرن ولی تو بدن اونا مثل ویروس سرماخوردگی عمل میکنه، ویروس رشد نمیکنه سریع از ب ...

اره قبول دارگ که خطر نداره چون طبع بدن بچه گرمه...ولی با همین تفکر اشتباه که بچه ها نمیگیرن پدر و مادر ماسک میزنن و بچه بی نوا رو بدون ماسک میبرن تو جمعیت و بازار 

من همش ضعف داشتم خیلی چیزا دکتر نرفتم غذا هم می همه عادی خوردم رفتم دکتر قلب  قلب دردم بود .. بعد ک اکو گرفت گفت برو سی  تی ریه  دقتی آمدم گفت ی ماه پیش کرونا گرفتی ریه ات اثر گذاشته و گفت برو خونت   من اسمش شنیدم روحیه از دست دادم  ولی دیدم خانمه کفت  رد کردی  از وقتی فهمیدم چی بودا انقد حالم بده  ک قبلش حالم اصن بد نبود

چی خوبه؟ آزیترو رو ۵ روز کامل دادم خورده.. ده روز میگذره سرفه میکنه. ممکنه کرونا فقط سرفه داشته باشه ...

سرفه هاش خشکه ؟شربت های گیاهی برای بعضیا آلرژی زاست

برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم ❤️
سرفه هاش خشکه ؟شربت های گیاهی برای بعضیا آلرژی زاست

نمیدونم انقدر سرفه میکنه منوجه نمیشم

نه معمولی خشک نیست ولی خلط دارهم نیست

ممکنه شربت بهش نساخته باشه؟ آخه از اون روز بالا نمیآورد. از دیروز ظهر که شربت گیاهی هارو دادم بعد یه ساعت انقدر بالا میاره تا اسیدمعده اش هم میاد بالا دیگه. همین الان انقدر عق زد از حال رفت 😭 الان گیج افتاده

نمیدونم انقدر سرفه میکنه منوجه نمیشم نه معمولی خشک نیست ولی خلط دارهم نیست ممکنه شربت بهش نساخته ب ...

من این مشکلو دارم دارو گیاهی بهم نمیسازه

بهش بگو کمرشو صاف کنه نفس بکشه ببین میتونه بدون سرفه یه نفس عمیق بکشه

برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم ❤️