2777
2789
عنوان

به نظرتون بخاطر زنداداشم دیگه قید داداشمم بزنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 83 پست
پس تو چرا ناراحتی بکش کنار بخاطر دل مامانت داری تلاش می کنی ولی بیفایدس مادرتم بمرور عادت می کنه

اره منم دیگه حوصلشون وندارم خسته ترازاین حرفام باهاش کل کل کنم .اما بازم ول کن نیست چندروز پیش زنگ زد کلی حرف بارم کرد .من حتی نتونستم جوابش و بدم توشوک بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعانم درسته اما وقتی بی احترامی میکنه چ فایده داره ارزش و اعتبارتون میاد پایین  اون شخصی ...

ما دیگه نمیریم خونش .بیخیال داداشمم میشم انگاروجو نداره چون همش اون و مقصر میدونین ازاول کوتاه اومد الان سرش سوارشده

بلاکم کرده خخخخ 

توام بلاک کن از هفت جا طلب داره!!! خب سیسمونی اصلا لازم داشتی یا اصلا دوست نداشتی بهش بدی زوری نیست که !!!!تازه حرف مفت بزنه دلتو بشکونه اصلا این آدم برات مهم نباشه چند سالشه فکرنمیکنم سنش زیاد باشه 

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
کوتاه بیا جدا نشو خوب دشمن شاد شی

اخه مشکل من باشوهرم حل نشد .دیگه حوصله کل کل بااینم ندارم.دلم میخواد تنها تنها باشم اصلا خانوادمم نبینم تااین حد داغونم

بنظرم ریشه رفتار زن داداشت رو باید تو خونه مامانش جستجو کنی بنظرم مادرش میتونه با حرفاش رفتار زن داداشتو جهت بده یعنی اگه خوبیتون بگه اونم با شما خوب ولی بدی تون بگه طبعا اونم با شما بد برخورد میکنه

ببین من یه دایی دارم همینجوره جلو خانودش همش میگه من به حرف زن گوش نمیدم و فلان اما در واقع بدون ...

دقیقا منم میگم داداشم خودش بیادخونمون .خودشم نمیاد فقط خونه مادرم میره . میگه خب هرهفته اینجا میبینمتون دیگه .چون ماهرهفته خونه مامانم هستیم همه

بنظرم ریشه رفتار زن داداشت رو باید تو خونه مامانش جستجو کنی بنظرم مادرش میتونه با حرفاش رفتار زن داد ...

ببین قبل ازدواجش انقد اززنداداش خودش پیش من مینالید که اذیت میکنه داداشم و گرفته تو دستش مادرم گناه داره و فلان .منم میگفتم چقدربد اینجورادمها خیرنمیبینن نباید اینکارهارو کرد .بعدمن باخودم‌میگفتم خب اینکه خودش این مشکل و بازنداداشش داره باماخوب میشه دیگه انقد اوایل هواش و داشتم دیدم انگارن انگار .بعدفهمیدم اینا بدبودن که زنداداششم اینکارهارو میکرده

به نظرم وقتی زن داداشت خوشش نمیاد کسی بره خونش خوب نرید . به جاش بزار اونا بیان یا برادرت تنهابیاد

ببین مگه روزاول ازدواج‌کرد نمیدونست این پسرخونواده داره 

توام بلاک کن از هفت جا طلب داره!!! خب سیسمونی اصلا لازم داشتی یا اصلا دوست نداشتی بهش بدی زوری نیست ...

۴۰سالشه دیرازدواج کرده .فکر کنم همه میدونستن اینجوری توخونه مونده بود ما گیج شدیم گرفتیمش 

من کسی باهام این رفتارو  کنه تاعمر دارم خونش نمیرم شما بارفتن ب خونه اون خودتونو کوچیک میکنید ا ...

مثلا برابچش نمیخواستم برم میخواستم کادوش فقط بدم داداشم .داداشم گفت من بخاطر تواومدم .توهم اگربیای بخاطر من اومدی 

بعد باخواهرم و بچش رفتیم .

فامیلاش اومدن برای اونا کاچی درست کرد به مانداد گفت کمه 

خواهرزادم ۶سالشه فقط نگاه میکرد دلم کباب شد