2777
2789
عنوان

گوشام بل بلی ان

168 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خوبین

من گوشام بل بلی ان

میخوام عملشون کنم

تو اصفهان دکتری میشناسین ک کارش خوب باشه؟

یخوره ترسو ام

صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انجام میده صفحه ایستاده ببین چند نمونه داره ولی اگه بری مطب اونجا مانیتور داره نمونه هارو نشونت ...

دکتر دیگه ای نمیشناسی تو اصفهان ک تو حوزه گوش خیلی تبحر داشته باشه آخه ایشون انگار بیشتر کار بینیش خوبه

اسم کوچیک ش چیع گلم؟

مسعود

خیلی دکتر زیبایی هست توی اصفهان ولی من این دارو قبول دارم دکتر گرونیه ولی اصولیه....دکترای زیبایی انجام میدن دیگه باید از بینشون یکیو انتخاب کنی ....من حتی برای بلفاروپلاستی برای خودم میخوام برم پیش جعفری پور بازم

مسعودخیلی دکتر زیبایی هست توی اصفهان ولی من این دارو قبول دارم دکتر گرونیه ولی اصولیه....دکترای زیبا ...

عزیزم نوبت دهیش چطوره زود نوبت میده یا دیر؟

عزیزم نوبت دهیش چطوره زود نوبت میده یا دیر؟

عمل بینیش که سال به سال بود....باید بری بپرسی توی مجتمع ژیوار خیابونا توحیدی مطبش....تلفنشم هست توی اینترنت....ولی اول حضوری برو نمونه کار عمل گوشش رو بهت نشون بدن بعد نوبت بگیر