2777
2789
عنوان

به نظرتون بخاطر زنداداشم دیگه قید داداشمم بزنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 83 پست
ببین من ازداداشمم لجم میکیره اگربدونی چقدر حرص میده مارو جلو ما یکچیز میکه بعد جلو اون یکجوردیگه .او ...

می‌دونی اگه بخوای اهمیت بدی گاهی خیلی اذیت میشی به روی خودت نیار این موضوع رو رفت و آمدت هم قطع نکن که زنداداشت به هدفش برسه برو ولی با داداشت خیلی گرم بگیر صحبت کن ازش تعریف کن 

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰

من کسی باهام این رفتارو  کنه تاعمر دارم خونش نمیرم شما بارفتن ب خونه اون خودتونو کوچیک میکنید اخه

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره می‌خوام از عروس دفاع کنم نریزید سرم😁

عزیزم حرف دخترخالت زشته،شما هم ی کم شل کن از در محبت وارد شو ب برادرتم فشار نیارید هرکس زندگی خودشو داره توقع زیادیه خانواده ها بخوان خواسته های اونا اجرایی بشه 

با زنداداشت جور شو،بیرون برید کافه برید عصر ی کیک درست کن باهم بخورید حرف بزنید،جای اینک روابط رو حذف کنید،دشمنی هارو حذف کنید

لازم نیست چون زنداداشته حتما باهم لج کنید،یا آیه نیومده جاری ها با هم دشمن خونی باشن 

محبت سنگ رو هم نرم می‌کنه ،یبارم این راهو امتحان کن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

داداشت جلوشمامیخوادبگه همسرم به حرفمه زن  ذلیل نیستم درواقعیت زن ذلیله الان خورده نشم صلوات

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کات کن کلا ما کات کردیم راحت مامانم چند بار تنها رفت عروس پدرشو دراورد دیگه اونم کاته با ادمای سمی ر ...

ایکاش مادرمنم کات میکرد .اگراینکارو میکرد داداشم حساب کاردستش میومد

اولین باره می‌خوام از عروس دفاع کنم نریزید سرم😁 عزیزم حرف دخترخالت زشته،شما هم ی کم شل کن از در مح ...

عزیزم اوایل اینکارهارو کردم امابخدابی فایدا بود .چندین بار نامزد بود بهش زنگ زدم گفتم بیا شب ۴تایی بریم بیرون هردفعه یک بهانه اورد .منم دیکه بیخیال شدم .

اره منم همین ومیگم نمیتونم بخاطر لج اون خودمم اعصابم و خورد کنم .امادخترخالم میگه نزاربه خواستش برسه ...

وای این بچه بازیه نزار به خواستش برسه یعنی چی!!  آرامش خودتو بهم بزنی کلی اعصاب خودتو خانوادت بهم بریزه به خاطر اینکه به خواستش نرسه.به درک بزار به خواستش برسه مثلا چی بهش میرسه پسری که قید مادر و خواهرشو بزنه راهت قید زنشم میزنه پاش بیوفته

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  

کاش چه مرد چه زن بفهمند وقتی بایکی ازدواج میکنن در حقیقت با یه خاندان ازدواج کردن ک برای همسرشون عزیزن و باید اونارو بپذیرن... فاز اینایی ک میگن زنداداشت دوست نداره برین خونش قید داداشتم بزن نمیفهمم.. اون خانوم خواهروبرادرو خونواده خودش براش عزیزن.. اون وقت توقع داره پای خونواده همسرشو قط کنه از زندگیش..میشه مگه؟

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
داداشم میادخونه مادرم اماتنها .

بهترررررررررررررررررررررررررر

والا یه آینه دق میخواین چیکار والا من بودم از خدام بود مهم داداشته وقی زنش نمیخواد چ اصراریه همینطوری بپذیرین یهو دیدین زنه اینم نذاشت بیاد  

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
کاش چه مرد چه زن بفهمند وقتی بایکی ازدواج میکنن در حقیقت با یه خاندان ازدواج کردن ک برای همسرشون عزی ...

یکبار خواست من وازخونش بیرون کنه داداشم بهش گفت مشکل داری توبرو بیرون .به مدرشم گفت اگر خانواده من نیان شماهم حق ندارید بیاید .پدرزنشم حق و دادبه من وداداشم .بعدمثلا دیگه زنداداشم خوب شد و روبوسی کردیم .اما اندفعه بارفتارهاش داره اذیت میکنه دیگه مستقیم نمیگه