2777
2789
عنوان

به نظرتون بخاطر زنداداشم دیگه قید داداشمم بزنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل زن دادش من ما مرییم خونش باورکن رک بهمون میگه برید ۴ سال ازدواج کرده میگه مانوخونه اییم مهمون خو ...

اینم خمین مدله .من یکبارشام خونش مونده به جان یکدونه بچم.بهم تخم مرغ تب پز داد

موقعی که داداشت هس برو اصلا هم به زنداداشت محل نده تا بیشتر بسوزه  ....کی باشه که بخاطرش داداشت ...

داداشم خودشم مقصره .داداشمم خونه مانمیاد میگه خسته ام فقط خونه مامانم مباد میگه هرهفته اینجامیبینمتون دیگه .البته باهامون خوبه ها انقد میگه میخنده .زنگ بزنم پول بخوام سریع میده 

ببین مگه روزاول ازدواج‌کرد نمیدونست این پسرخونواده داره 

نظرم اینه که اون به جر اون خونه جایی نداره . به نظرم خونه خودشه و مختاره مهمان بپذیره یا نه . اینجوری زندگی خیلی سخته که جایی نداشته باشی بعد هر روز مهمون بیاد اونم کسانیکه دوست نداری رفت و آمد کنی .

به نظرم با حسن نیت و محبت نظرشو جلب کنین که دوست داشته باشه رفت و آمد کنه . اگرم نشد خوب برادرت تنها بیاد تحمیل بهش نکنین خودتون رو . البته این نظر من شاید اشتباهه . ولی خوب فکر می کنم حریم شخصیه خونشه و حق داره تصمیم بگیره.

اصلا فکر کنیم چرا خانوما دوست ندارن با خانواده همسر رفت و آمد کنن چون می دونن تع قلبشون دوستش ندارن چون انرژی منفی بهش میدن . اگه محبت واقعی وجود داشته باشه کسی هست نخواد ؟ اصلا چرا همه مادرشونو دوست دارن ؟ چون محبتش واقعیه . با زن برادر هم اگر نیتمون باهاش صاف باشه و باهاش خوب باشیم و خوبی کنیم چرا ما رو نخواد

نظرم اینه که اون به جر اون خونه جایی نداره . به نظرم خونه خودشه و مختاره مهمان بپذیره یا نه . اینجور ...

اول اینکه اون خونه فقط حریم شخصی اون نیست .برای برادرمنم هست .پس خانواده خودشم نیان جون داداش من اصلا از خواهرزنش خوشش نمیاد ولی چیزی نمیگه .واینکه این مدل عروسها کلا ذاتشون بده چه خوب باشی چه بد فرقی نداره براشون