2777
2789

چهار ماه قبل با شوهرم دعوام شد خیلی حرفا و توهین های بدی از شوهرم شنیدم قهر کردم رفتم خونه بابام 

خواهر شوهر ۱۸ سالم تا فهمید منو انفالو کرد دعوای ما تموم شد رابطه ام هم با شوهرم خیلی خوب شده دیگ اصلا دعوا نداریم ولی دلم خیلی از کار خواهر شوهرم پره چون من باهاش صمیمی بودم همش میگفتم خواهرمه ولی تو گوشی شوهرم دیدم مامانش بهش پیام داده خواهرت روت غیرت داره پشتته ولی درست بود منو انفالو کنه من که به اون کاری نداشتم در ضمن مشکل از داداش خودش بود شوهرم تازه کلی از کاراش پشیمونه الان دیگ با خواهر شوهرم در ارتباط نیستم ولی پر از کینه و نفرتم دعا میکنم که سرنوشت خودشم بهتر از همین نشه ولی حس بدی میگیرم چیکار کنم دلم آروم بشه بهش فکر نکنم هم دلم نمی‌خواد بخشمش که فک نکنن هر طور میخوان میتونن باهام رفتار کنم هم تا وقتی نبخشم همش فکر میکنم و حالم بد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال باش که زودتر شناختیش ...تنها راه نابود کردنش اینه باهاش حرف نزنی ...کی خواهر شوهر شده جای خواهر ...‌که خواهر شوهر تو دومین باشه ؟؟ من هر وقت شوهرم میخواد دعوا شروع کنه سکوت کردن رو یاد گرفتم .حتی بدترین حرفها رو بزنه

چیزی نیست بچس عقلش نمیرسه به مرور روزگار انقد بالاپایینش میکنن‌اونم درست میشه کم کم ببخشش بقول دکترهلاکویی یه بار انفالوت کرد زجرت داد تو هر روز یکبار یا چند بار داری خودتو انفالو‌میکنی دوباره زجر میدی اون کارش یه بار بود عذاب تو‌هزار بار ببخشش اون که نمیدونه بخشیدیش ولی احترام خودتو نگه دار بچس

مث خواهرت ندون 

اونم بچس مهم نباشه واست مطمئن باش اون پیامم خودش داده ب شوهرت از طرف مادرشوهرت 

بیخیال مگر توام بچه ای؟ کینه ی چی خودتو رها کن بخاطر ی بچه خودتو اذیت نکن فقط دیگ مث قبل نباش و فاصله دار باهاش رفتارکن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه آنفالو کردن انقدر کینه داره ؟

بهتر نیست دعای خوب بکنی تا خدا برای تو هم خوب بخواد؟ میگی هجده سالشه فکر کن عقلش کم بوده 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خوشحال باش که زودتر شناختیش ...تنها راه نابود کردنش اینه باهاش حرف نزنی ...کی خواهر شوهر شده جای خوا ...

اره خب دیگ باهاش حرف که نمی‌زنم ولی خب دوست داشتم باهاش صمیمی باشم یعنی شوهرمم دوست داشت با خواهرش اوکی باشم منم بودم اما اون خودش همه چی رو خراب کرد خیلی زیادی حساس شدم حتی شبا خوابش میبینم که باز اومده میگه بیا با هم بریم بیرون 🤣😕 

خواهرشوهزت بچه اش و رفتار بچگانه از،خودش نشون دادهکینه و نفرت ندارهقهررکردن ندارهالبته صمیمیت هم لاز ...

من فک نمیکنم بچه باشه ۱۸ سالشه تازه من به دختر خواهرم که ۱۶ سالشه گفتم تو هم انفالوش کن ولی نکرد گفت به من ربطی نداره فرداش دیدم همون خواهر شوهرم همین دختر خواهرمو هم انفالو کرد 😂😂

یعنی عقل دختر ۱۵-۱۶ ساله از این بیشتر بود 

چه زندگی مضخرفی که بر پایه و مبنای فالو و انفالو داره می‌چرخه :/

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

نبخش ولی از اون ماجرا عبور کنبراش آرزو کن خواهر شوهرهای باغیرتی نصیبش بشه😁👌البته خارج از شوخی اون ...

همیشه که آرزو میکنم سرنوشتش همین باشه تازه نمیگم بدتر . 

ولی خب حس کردم دارم روح خودمو کثیف میکنم