2777
2789
عنوان

به نظرتون بخاطر زنداداشم دیگه قید داداشمم بزنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 83 پست
بهترررررررررررررررررررررررررر والا یه آینه دق میخواین چیکار والا من بودم از خدام بود مهم داداشته وق ...

ما داداشم و مقصر میدونیم .اگراونم باخانواده زنش این رفتارو کنه .زنه کوتاه میاد .اماداداشم میگه من نمیتونم مثل اون بیشعورباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما داداشم و مقصر میدونیم .اگراونم باخانواده زنش این رفتارو کنه .زنه کوتاه میاد .اماداداشم میگه من نم ...

آره واقعانم درسته اما وقتی بی احترامی میکنه چ فایده داره ارزش و اعتبارتون میاد پایین 

اون شخصیت خودشو نشون میده 

داداشتم حق داره دوست داره زندگیشو مجبوره به حرف زنش گوش بده تا زندگیش بهم نخوره شما هم بخاطر داداشتون کوتاه بیاین و راضی باشین

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
چون سیسمونیم وبهش ندادم

قضیه سیسمونی چیه؟واا

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عید نوروز رفتم خونش نیومد .بعدشم سه باررفتم نیومد .منم بهش گفتم دیگه خونت نمیام  گفت من ازسرکا ...

به جهنم عزیزم

شما هم دیگه خودت رو کوچیک نکن

تا نیومدن خونت، نرو خب

به جهنم، بزار تو تنهاییشون بپوسن

من خودم به شخصی نمیتونم به خاطر اینکه طرف رو فقط بچزونم برم خونشون

من احترام میخوام فقط

داداشتم مثل زنش شده، بزار برا هم باشن

فکر کردن خبری هست

یعنی چی سیسمونی ندادی یعنی چیزای شما رو میخواست؟

اره میگفت بده به من لباساشو .منم گفتم خودم بازبچه میخوام بیارم لازمم میشه.الانم که دارم جدامیشم زنگ زد بخاطر یک عکس اینستا بهم گفت حقت بوده جدابشی خدا دید چجوریه اینجوریت کرد ...حالا من خودم قصد جدایی دارما هنوز شوهرم التماسم میکنه 

به جهنم عزیزم شما هم دیگه خودت رو کوچیک نکن تا نیومدن خونت، نرو خب به جهنم، بزار تو تنهاییشون بپو ...

اره منم میگم لنگه همن .کلا هیچکدوم ازخواهرهام بجز یکی خونشون نمیریم 

اره میگفت بده به من لباساشو .منم گفتم خودم بازبچه میخوام بیارم لازمم میشه.الانم که دارم جدامیشم زنگ ...

واسه چزوندنشم که شده زندگیتو سامون بده و طلاق نگیر 

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

پس رهاش کن تو نرو نیا ولشون کن مامانتم کم میاره می کشه کنار بزار برادرت به اونا سرویس بده بفهمه چقدر ...

مامانمم نمیره که خونشون .اصلا تعارف نمیکنن حتی برادرم تعارف نمیکنه .ولی خودش هرهفته میادخونه مادرم .کمک مامانمم میکنه .پولم بهش میده 

خخخ مثل واسه من نفرینم می کرد ایشالا جدا شی   بیمارن نیاز به شفای عاجل دارن ولش کن توام می گفت ...

بعضی وقتها میگم بخاطر لج اون باشوهرم اشتی کنم اما باز میبینم اینطرفم عذابه

قضیه سیسمونی چیه؟واا

بچه من بزرگتره .میگفت لباساشو بده به بچه من .منم گفتم خودم بازمیخوام بچه بیارم لازم دارم .

اونم ناراحت شد 

بعدشم چند روزمیش زنگ زد بخاطر عکس تواینستا به من گفت حقت جدامیشی و خدادید چجوری هستی اینجوریت کرد