2777
2789
نه عزیزم موفقیت بچه دبستانی چیه مثلا؟ بچه بودیم اصلا دایی زن دایی بچه هاشون همه ...هیچیکی نمیگفت بی ...

پس اگه اینطوره کلا با اخلاق و رفتار خواهرت حال می کردن حتما قرار نیست ک همه از ما خوششون بیاد یا مارو دوست داشته باشن 

مطمئناا تو هم توی زندگیت رفیقای و ادمای خاص خودتو داشتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخالف

تا وقت تک بود همه جور اسباب بازی خریدم کلی وقت بازی کردن براش میزاشتیم با باباش خانه بازی میبردم روز درمیون ولی بچه انچنان خوشحال نبود

گاهی مجبور میشدم خواهش کنم از کسی بچشو بیاره خونه من تا بازی کنن

ولی از وقتی داداشش دنیا اومده خیلی بازی مشترک دارن کلی میخندن حتی دعواشونم باهم جالبه

اصلا پسرم کلی تغییر کرده

اگ جسارتشو میداشتم سومیو با فاصله خیلی کمتر باردار میشدم تنها دغدغم اینه نکنه پسر بزرگم با زایمان سومی خیلی تو حاشیه بره توجهم کم بشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تک فرزندی به هیچ وجه خوب نیست ..آشنای تک فرزند دارم که پدر مادرش همه چی براش مهیا کردن خونه ماشین و. ...

خوب اونام که خواهر برادر دارن حسرت خونه ماشین اونو میخورن

همیشه حسرتی هست تو زندگی

ماهیت زندگیه

هر کس باید شرایط خودش رو ببینه،من با شرایط خودم ترجیح میدم بیش از یک بچه داشته باشم

پدرم تک فرزند هستن،حقیقتش چیز جالبی در موقعیتش ندیدم،هر چند خیلیا به خاطر شرایط اقتصادی پدربزرگم حسرت شرایط پدرم رو میخوردن چون فکر میکردن لابد چون تک فرزنده کلی از کمکهای مالی پدرش بهره مند میشه  در حالی که پدر من شخصیتش جوریه که از کمک مالی گرفتن از پدرش خوشش نمیومد و دوست داشت رو پای خودش بایسته! در اصل پدربزرگ و مادربزرگ من به درستی پسرشون رو مستقل و مسئول بار آورده بودن که نگاهش به دست اونا نباشه

من کاملا متوجه حسرت همیشگی پدرم برای داشتن خواهر و برادر هستم،خصوصا الان که پدر مادرش فوت کردن

دوست ندارم دخترم این موقعیت رو تجربه کنه،هر چند معتقدم فقط به خواست من نیست،خدا هم باید بخواد

برای اونایی که فکر میکنن تک فرزند بهتره چون بهتر میشه بهش امکانات داد میگم: پدرم در کودکی یه همسایه ای هم داشتن که اونا هم وضع مالیشون خیلی خوب بود و اونا هم یه فرزند پسر داشتن،ولی اون پسر طوری بار اومده بود که هر چی میخواسته ظاهرا براش فراهم میکردن خانوادش و کلا غرق در امکانات شده بوده،بعدها اون پسر به هیچ جا نرسید چون عادت کرده بود پدرش تامینش کنه،بعد از مرگ پدرشم ارث پدرشو با اینکه خیلی زیاد بود تمامشو مصرف کرد و بعد از اون مجبور شد بره مسافرکشی و با یه درآمد محدود زندگی میگذروند چون هیچ کار دیگه ای هم بلد نبود،البته منظورم این نیست که مسافرکشی بده ولی برای آدمی که اونجوری تو پر قو بزرگ شده مسلما زندگی با درآمد مسافرکشی خیلی سخت تره

میخوام بگم من معتقدم با این فکر که یه بچه داشته باشم چون بیشتر میتونم خرجش کنم موفق تر میشه موافق نیستم

آدم چه یه بچه داشته باشه چه چندتا،حتی وقتی شرایط اقتصادیش فراهمه باید گاهی به بچه نه بگه،باید به بچه بفهمونه که در نهایت باید خودش گلیمشو از آب بکشه

من اگر کل ثروت دنیا رو هم جمع کنم ولی بچمو مسئولیت پذیر بار نیاورده باشم و همه جا خودم مسئولیتهاشو به عهده گرفته باشم بعد از من این بچه همه چیز رو خراب میکنه و تمام

برای بچه ای که مسئولیت پذیری رو یاد نگرفته و همیشه پدر مادرش به جاش مسائلش رو حل کردن هیچ تضمینی وجود نداره که تا آخر کسی باشه که جورشو بکشه،بالاخره یه جایی این آدم به مشکل میخوره و خوب نه ظرفیتشو داره نه بلده مشکلشو حل کنه نه هیچی

البته منظورم این نیست که بچه رو تو فقر و بدون هیچ امکانات و حمایتی بزرگ کنیم،منظورم اینه که خیلی کارهایی که انجام میدیم و فکر میکنیم لطفه در حق بچمون در واقع گرفتن استقلال و هویت فردی بچمونه و باعث میشه ازش یه آدم بی مسئولیت و وابسته بسازیم که تنهایی در واقع فلجه و کاری ازش برنمیاد

پس اگه اینطوره کلا با اخلاق و رفتار خواهرت حال می کردن حتما قرار نیست ک همه از ما خوششون بیاد یا مار ...

آره ولی من بچه بودم

چرا پدر ومادر کاری مشاوره ای فکری و یا حمایتی برای کم حرفی و کم رویی من نمیکردن

پس گفتش بگو مسیولیت دومی باتو چون این اولی فعلا نیاز به کمک داره و نیستی.اه

الکی میگه باشه ،،،،تو بیار زحمتش با من ،،،،

ولی همه عالم می‌دونن که زحمت بچه با زن دیگه !!!!مگه مرد چقدر می‌تونه کمک کنه ،،به بهانه کار کردن می‌ره بیروت تا شب ،،،

مخالفم وقتی پدر و مادر پیر بشن مسئولیتشون گردن تنها فرزندشون هست بچه یسری محدودیتا داره که تنهان نمیشه بره فلان جا کمکی نداره که بگه فلان داداش با خواهرم اینکارو میکنه رفت و امد با خواهر و بردار نمیتونع داشته باشه اگه پدر و مادرش فوت کنن پشتوانه عاطفی براش نمیمونه از خانواده خودش که بنظر من هیچی خانواده نمیشه و زمان ثابت میکنه جز همون اعضای خانواده کسی پشت ادم نیس بچه به احتمال زیاد زیاده خواه میشه خیلی چالش داره از لحاظ همین رقتبت کردن برای بدست اوردن چیزی زندگی پر از چالشه که بچه های خانواده چند نفره اینا براشون چالش زا نیس چون باهاش بزرگ میشن میدونن همه چیز همیشه فراهم نیس و تلاش زیادی میکنن برای بدست اوردن موقعیتی و رقابت میکنن حالا یسری ادم استثناییم هست از خانواده کم جمعیت ولی بازم تنهاییاشون خیلی زیاده 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
هر کس باید شرایط خودش رو ببینه،من با شرایط خودم ترجیح میدم بیش از یک بچه داشته باشم پدرم تک فرزند ه ...

ولی واقعا تور اروپا رفتن سه نفره با پنج نفره فرق داره 😂🤣شوهر منم پدرش ثروتمند بود ولی پزشک شد و یشدتتت مسیولیت پذیر موفقن

مسیولیت داشتن ربطی به تک فرزندی و غیره نداره 

فقط ربط به تربیت و ذات داره 😊

از نظر اجتماعی درست میگی وضع اقتصادی و امنیت خوبی از هیچ نظر نداریم اینجا ولی اینکه نظرت اینه تمام ...

عزیرم آخه امکانات کله مورچه ایه الان چیه که بخوام برای چندتا فرزند تقسیمش کنم من که کارخونه و املاک ‌‌ ‌...ندارم  

از جهت پیشرفت و تحصیلم الان ک کوچیکه ی سالس کاملا وقت دارم درس بخونم خودم نمیخوام خسته میشم برناممه ک بچه ها کلاس سومو رد کردن بشینم برا ارشد بخونم

یبارم وقتی فقط یدونه داشتم دوباره برا کارشناسی کنکور دادم 

منظورمه وقت هست ب خودتم برسی

همین الانم ک کوچیکن من هفتگی با دوستام میرم بیرون یبارم تنها میرم هر روزم برا ورزش مطالعه رسیدگی ب پوستم وب گردی وقت دارم

خونمم همیشه مرتبو خیلی تمیزه

همچی ب خود ادم بستگی داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

با بچه دار شدن مخالفم

در صورت شرايط عالى و وضع مالى فوق العاده و شرايط روحى خوب، ٢ تا ٣تا پشت هم حتما

من تك فرزند نيستم ولى فرزند بعد من ١٤ سال بعد به دنيا اومده رسما جاى بچمه

من هم در آرزوى فرزندم اما نه به دلايل فيزيكى، به دليل اينكه اينجا فعلا جاى قشنگى نيست كه بخواهم فرزندى را به اين سرزمين هديه بدهم. بزرگترين فداكارى من براى فرزندم اين است كه با نياز مادر شدنم ميجنگم ...كاربر از سال ٩٥