2777
2789
هر کس باید شرایط خودش رو ببینه،من با شرایط خودم ترجیح میدم بیش از یک بچه داشته باشم پدرم تک فرزند ه ...

بله ...یه دونه بچه هم میتونه یاد بگیره همیشه همه چی فراهم نیست

و حسرت حداقل هارو داشتن خوب نیست

مخالفم.قبلا چندبار دیگه تو سایت گفتم.شوهرم تک فرزنده.تک فرزندی اصلا خوب نیست اصلا.

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی من بچه بودم چرا پدر ومادر کاری مشاوره ای فکری و یا حمایتی برای کم حرفی و کم رویی من نمیکردن

عزیزم داریم راجب پدرمادرای ایرانی حرف میزنیم ک هیچ اعتقادی به مشاور و این حرفا ندارن 😐 پدرو مادر اصولا

به این مسائل توجه نمی کنن و میزارن پای بچگی 

مخالف تا وقت تک بود همه جور اسباب بازی خریدم کلی وقت بازی کردن براش میزاشتیم با باباش خانه بازی میب ...

کلا میگن شما بچه اول رو تربیت میکنید و اون بچه دوم رو و همینطور تا اخر واقعا جز بچه هایی که خانواده ها نسبت به اعضای دیگه بهشون توجه ویژه ای دارن و متفاوت میشن توجه کنیم همه اعضای خانواده معمولا یه نوع رفتار رو دارن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
عزیزم داریم راجب پدرمادرای ایرانی حرف میزنیم ک هیچ اعتقادی به مشاور و این حرفا ندارن 😐 پدرو مادر اص ...

اره ...همه چیو خودم یاد گرفتم

چطوری معاشرت کردن چطوری حرف زدن وای وای

اما سعی کردم آدم کامی بشم و از فرط کمال گرایی بچه دوم نیاوردم

البته شکر فامیل خوب و گرم شوهرم اطراف دخترم هستن و تک و تنها نیست

مخالف تا وقت تک بود همه جور اسباب بازی خریدم کلی وقت بازی کردن براش میزاشتیم با باباش خانه بازی میب ...

آره واقعا ما برای دخترم خیلی وقت میذاریم و بازی میکنیم ولی وقتی با بچه های دیگه بازی میکنه اصلا خوشحالیش یه چیز دیگس

جنس بازیشون فرق میکنه اصلا،چون اونا مسائلشون و دنیاشون با ما فرق میکنه،مثلا تو یه موقعیت بازی ممکنه ما پدر مادرا راحت از یه چیزی کوتاه بیایم یا برامون مهم نباشه ولی اگر طرف مقابل بچمون هم بچه ی کوچیک باشه به راحتی ما کوتاه نمیاد یا مثلا اون مسئله براشون خیلی مهمتر به نظر میرسه و حل کردنش هم براشون مهمه و تو این موقعیتهاست که اگر ما بزرگترا دخالت نکنیم بچه ها مهارت حل مسئله و روابط اجتماعی رو یاد میگیرن

من شخصا چون تو شهر غریب هم هستم و دخترم عملا تو این کرونا همبازی که مثل خودش بچه باشه نداره تنهایی دخترم بیشتر آزارم میده

خیلی از تک فرزندا راضین. چرا اینجور فکر میکنید من بیشتر دوستام تک فرزندن نه افسرده ن نه ناراحت. اتفاقا خیلیم موفقن و همه چی براشون فراهمه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

به شدت مخالف تک فرزندی هستم

چون به رزاق بودن خدا ایمان دارم و توکل جردم

و دیدم که با به دنیا اومدن بچه ی جدید توو خانواده چه خیر و برکاتی وارد اون خانواده میشه

اگر کمی قناعت توو زندگی باشه میشه خواسته های ضروری شون رو تامین کرد

با افتخار خودم سی سالمه و مادر سه تا پسر دسته گل هستم 

شوهرم کارمنده و خونه هم نداریم هنوز اما خدا رو شکر واسه بچه ها کمبودی نمیذاریم

نه خوراک نه پوشاک 

خودمم دارم ادامه تحصیل میدم 

ارشد میخونم

پسر اخرم بیست روزشه بزرگتر بشه ان شاءالله اقدام میکنم واسه چهارمی

گرچه خدا هنوز لایق دختر داشتن ندیده منو اما خدا رو هزار مرتبه  بخاطر بچه هام شکر

شاید چهامی دختر شد  

مخالف تک فرزندی ام 

همیشه هم میگفتم یا هیچی بچه نمیارم یا حداقل دو تا یکی اصلا خوب نیست 

دلیلش واضحه هر پدر مادری توانایی تربیت یه تک فرزند سالم رو ندارن

سخت ترین نوع تربیت ، تربیت بچه تک فرزنده 

اینکه چی کار کنی بچه خودشیفته ای بار نیاد عادت نکنه که همه چیز رو مال خودش بدونه ، تصور نکنه دنیا حول محور اون میگرده ، توانایی نه شنیدن داشته باشه ، کار گروهی براش مثل فاجعه نباشه، رشد های شخصیتی ای که فقط با خواهر و برادر تجربه می‌کنه رو نداره هیچ وقت تجربه نکرده که چطور امکانات رو تقسیم کنه 

اینکه والد جلوی خودش رو بگیره که همه چیز رو برای یه بچه نکنه واقعا کار سختیه ، چون همیشه این تفکر رو داره که من چون همین یکی رو دارم پس باید همه چیز مال اون باشه این به نظرشون چیز خوبی میاد 😳 پس بچه کی باید رقابت سالم میل به رشد ، تغییر به سمت بالنده شدن رو یاد بگیره ؟ کسی که صد رو تجربه کرده باشه دیگه نمیتونه تلاش توی خودش به وجود بیاره من اگر تصمیم تک فرزندی هم می بود هرگز توی امکانات بچه رو غرق نمی‌کردم همیشه باید بچه رو تا یه حدی تامین کرد که میل به بهتر و بیشتر خلق کردن توی شخصیتش گم نشه 

اگر تک فرزند باشه من باید تمام تلاشم رو بکنم یه خانواده ای رو پیدا کنم که از نظر تربیتی قبولشون داشته باشم و بچه هم سن و هم جنس بچه من داشته باشن اونا هم دغدغه تک فرزندی بچه رو داشته باشن محیطی فراهم کنم که اینا با همدیگه مثل دو تا برادر یا خواهر بازی کنن و وقت بگذرونن و به هم کمک کنن که آثار مخرب تک فرزندی رو توی هم از بین ببرن همیشه هم باید این دغدغه رو داشته باشم که اینا از هم جدا نشن و مثلا خانواده اون بچه قصد اینکه شهر زندگی و خونه رو عوض کنن نداشته باشن 

خو چرا این همه سختی بدم ؟ یه بچه دوم میارم دیگه 

این یه واقعیته که شرایط تک فرزندی از دو فرزندی سخت تره و والد یه بچه  تک فرزند انرژی مضاعف میخواد اصلا نوع بازی کردن با بچه تک فرزند متفاوته ولی متأسفانه خیییییییلیا به اشتباه فکر میکنن جزو اون دسته ای هستن که توانا هستن اونایی که واقعا میتونن دمشون گرم ولی من به شخصه نمیتونم همچین ادعایی داشته باشم

کلا میگن شما بچه اول رو تربیت میکنید و اون بچه دوم رو و همینطور تا اخر واقعا جز بچه هایی که خانواده ...

تاحدودی اره نکته های تربیتی ک ب بزرگه گفتم تو همون دنیای بچگونه بازی خیلی جالب ب داداشش گوشزد میکنه برام خیلی هیجان انگیزه البته ک من بشدت ازینکه بزرگه نقش والد یا کمک دست منو بگیره دوری میکنم چون خودش بچس هنوز ولی خب خمیرمایه و ذات بچه ها متفاوته محیطی ک بعدا توش کار کنن ازدواج کنن...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
آره واقعا ما برای دخترم خیلی وقت میذاریم و بازی میکنیم ولی وقتی با بچه های دیگه بازی میکنه اصلا خوشح ...

دوسال پیش اونقدر گریه میکردم بخاطر تنهاییش دلم میسوخت من هرقدر هیجان میدادم بازم لڋت نمیبرد از ته دل نمیخندید ولی الان خداروشکر اوضاع خیلی بهتر

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.