مخالف تک فرزندی ام 
همیشه هم میگفتم یا هیچی بچه نمیارم یا حداقل دو تا یکی اصلا خوب نیست 
دلیلش واضحه هر پدر مادری توانایی تربیت یه تک فرزند سالم رو ندارن
 سخت ترین نوع تربیت ، تربیت بچه تک فرزنده 
 اینکه چی کار کنی بچه خودشیفته ای بار نیاد عادت نکنه که همه چیز رو مال خودش بدونه ، تصور نکنه دنیا حول محور اون میگرده ، توانایی نه شنیدن داشته باشه ، کار گروهی براش مثل فاجعه نباشه، رشد های شخصیتی ای که فقط با خواهر و برادر تجربه میکنه رو نداره هیچ وقت تجربه نکرده که چطور امکانات رو تقسیم کنه 
 اینکه والد جلوی خودش رو بگیره که همه چیز رو برای یه بچه نکنه واقعا کار سختیه ، چون همیشه این تفکر رو داره که من چون همین یکی رو دارم پس باید همه چیز مال اون باشه این به نظرشون چیز خوبی میاد 😳 پس بچه کی باید رقابت سالم میل به رشد ، تغییر به سمت بالنده شدن رو یاد بگیره ؟ کسی که صد رو تجربه کرده باشه دیگه نمیتونه تلاش توی خودش به وجود بیاره من اگر تصمیم تک فرزندی هم می بود هرگز توی امکانات بچه رو غرق نمیکردم همیشه باید بچه رو تا یه حدی تامین کرد که میل به بهتر و بیشتر خلق کردن توی شخصیتش گم نشه 
اگر تک فرزند باشه من باید تمام تلاشم رو بکنم یه خانواده ای رو پیدا کنم که از نظر تربیتی قبولشون داشته باشم و بچه هم سن و هم جنس بچه من داشته باشن اونا هم دغدغه تک فرزندی بچه رو داشته باشن محیطی فراهم کنم که اینا با همدیگه مثل دو تا برادر یا خواهر بازی کنن و وقت بگذرونن و به هم کمک کنن که آثار مخرب تک فرزندی رو توی هم از بین ببرن همیشه هم باید این دغدغه رو داشته باشم که اینا از هم جدا نشن و مثلا خانواده اون بچه قصد اینکه شهر زندگی و خونه رو عوض کنن نداشته باشن 
خو چرا این همه سختی بدم ؟ یه بچه دوم میارم دیگه 
   این یه واقعیته که شرایط تک فرزندی از دو فرزندی سخت تره و والد یه بچه  تک فرزند انرژی مضاعف میخواد اصلا نوع بازی کردن با بچه تک فرزند متفاوته ولی متأسفانه خیییییییلیا به اشتباه فکر میکنن جزو اون دسته ای هستن که توانا هستن اونایی که واقعا میتونن دمشون گرم ولی من به شخصه نمیتونم همچین ادعایی داشته باشم