2777
2789
من موافق تک فرزندیم به دلیل اینکه  حداقل دغدغه فقط یه دونه بچه رو دارم  مجبور نیستم مناب ...

از نظر اجتماعی درست میگی وضع اقتصادی و امنیت خوبی از هیچ نظر نداریم اینجا

ولی اینکه نظرت اینه تمام امکانات برای یک نفر

واقعا کار درستی نیست،چون بچه ها واقعا متوقع درمیان و در لحظه هر چی و هر کار بخان باید انجام بشه

اگر توان مالیتون هم خیلی اوکی هست حتما مدیریت کنید خواسته های تک فرزندارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو شرایط اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، روانی 😄 الانمون، کلا تولید نسل خطاس، 

بعدشم به این فکر کنید خواهر برادراتون، عمه عمو دایی خالتون براتون چیکار کردن 😂 خودتون متوجه میشید.

خوب نیست، علاوه بر کمبودهایی که بعداً بچه دچارش میشه، خود مادر خیلی ضربه میخوره چون تمام مسئولیت بچه با مادره وقتی بچه تنها باشه مادر باید بیشتر وقت بذاره ولی اگر همبازی داشته باشه یه تایمی رو مشغول هم میشن و مادر با فراق بال بیشتری می‌تونه به خودش و زندگی رسیدگی کنه.

God help me to be strong enough not to lie to myself 
موافقم ترجیح میدم تمام وقت و انرژیمو برای یه بچه بزارم نمام هزینه ها و توجهات برای اون باشه آیندش ...

دقیقا تعداد فرزند بالا علاوه بر شرایط اجتماع واقتصاد بد الان ما

باعث میشه تو فقط خودتو وقف خانواده و بچه کنی مثل کاریکه اکثر مادرهامون کردن

توام ادمی باید از تک تک دور های زندگیت استفاده کنید زندگی کنید

نه اگر جو خونه خوب نباشه و زندگی پر از اختلاف باشه با بیشتر شدن فرزندان فقط تعداد آدمهای بلاتکلیف و ...

آره قبول دارم که نباید یه بچه هم بیارن 

ولی میگم اگه با وجود اختلافات تصمیم به آوردم بگیرن باز دوتا کمتر عقده ای و روانی و روانپریش میشن 

چون اون فشار روشون کمتر بوده 

۸۰ ٪قاتلان زنجیره ای و تبه کارای خیلی بزرگ تک بچه و تنها بودن چون هیچ همدم یا همدردی نداشتن

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
چند سالته؟و خوبه که راضی هستی  منم یه دختر 16 ساله دارم زیاد دومی نمیخواستم ولی هیچوقت ناخواس ...

من ۲۰ سالمه 

همیشه آرامش فکری دارم بدون هیچ مزاحمت و حسادتی 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

من‌مخالف تک فرزندیم 

اما خدا فعلا صلاح ندیده بچه دوم بهم بده 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
شوهرت هنوز بچس کار اولی رو بنداز رو دوشش کم بیاره منصرف شه اخه تواین گرونی و مریضی .اه

نه بابا بچه چی ،،،به قول یه نفر تو این سایت قد خری سن داره،،،خخ

سرکاره،،،،نیست که زحمتش رو بندازم گردنش ،،،باشه هم نمیکنه !

زحمت درس و بردن مدرسه و آوردنش همه با منه

تک فرزندی خوب نیست چون تمام توجه والدین به اون فرزند معطوف میشه وهمه خواسته هاش بدون فکر رفع میشه  وحتی والدین به خاطر فرزنداز خیلی از خواسته های به جا ومناسب خودشون میگزرن پس شخصیتی خودخواه وخود رای وراحت طلب میشه وزمانی که اون فرزند از کنار خانواده بره چون دیگه فرزندی نیست که باهاش وقت بگذرونن دچار افسردگی وانزوا طلبی میشن  وحتی حس همدلی ودوستی وحس رقابت بین خواهر وبردان  چه وقتی در کناردوالدین هستن وچه بعد ازدواج نیز وجود نداره وحتی خود فرزند دچار افسردگی وترس از تنهایی وواضطراب میشه ودر اینده دیگه هبچ خاله ودایی وعمه وعمویی هم نخواهد بود وجامعه دچار مشکلات بی پایانی میشه 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
موافق تک فرزندی ام چون بنظرم هر زنی هم باید تو زندگیش پیشرفت کنه به دنبال تحصیلات علایق شغل و تفریحش ...

شدیداااااا موافقم !!!

انگار زنای بیچاره فقط دنیا اومدن چندتا چندتا بزایند و بزرگ کنن!!