2777
2789
نمی‌دونم خدا چرا این کارو کرد یعنی همه بی حجاب ها میرن جهنم؟ یعنی کار حضرت زهرا بود این استرس؟ واقع ...

نه چه حرفیه که همه بی حجاب ها میرن جهنم؟

من چنین چیزی نگفتم.خدا قاضیه،ولی خود قرآن فرموده واعمل مثقال خیرا‌ یره.اینها که گفتی مهمه مثلا حق الناس.خیرات کافی نیست.همه اعمال با نماز سنجیده میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌تونه باشه.هشت به بعد زنگ بزن096400قسمت اخلاق.بپرس

ازت ممنونم برا وقتی که واسم گذاشتی این لطف شمارو رسوند امیدوارم مادرم زهرا شمارو تو پناه خودش نگه داره منم از بلا تکلیفی دربیاره دیگه رد دادم 

آخه حجاب نداشته باشی نماز بخونی یکم منافات نداره؟

نه چه منافاتی،حجابت در چه حده 😅من جایی که رفتم مدتی بودم،یا کارکردم،بدون اینکه به پوششون گیر بدم با حجاب و نمازخون  شدن بخاطر اخلاقی که داشتم،برخوردی که دیدن ازم.سرم به کار خودم بوده،بدون قضاوت نگاشون کردم،حرفاشونو شنیدم،کمکشون کردم

ازت ممنونم برا وقتی که واسم گذاشتی این لطف شمارو رسوند امیدوارم مادرم زهرا شمارو تو پناه خودش نگه دا ...

خواهش میکنم .می‌دونم خیللللللی آدم خوبی هستی.برا منم خیلی دعا کن با قلب پاکت،خوشا به سعادتت

نه چه منافاتی،حجابت در چه حده 😅من جایی که رفتم مدتی بودم،یا کارکردم،بدون اینکه به پوششون گیر بدم با ...

ایشالله حضرت زهرا نگه دارت باشه حالا اگه من به راه راست هدایت شدم تو بهشت میبینمت 😂😂که فک نکنممممممم

خواهش میکنم .می‌دونم خیللللللی آدم خوبی هستی.برا منم خیلی دعا کن با قلب پاکت،خوشا به سعادتت

نمی‌دونم فک نکنم اینطور باشم ایشالله مادرمون نگه دارت باشه  عزیزم حجابم هم جوری نیست لخت شم ولی لباسی که فقط رو باسن بپوشه رو تنم میکنم با شال 

نمی‌دونم فک نکنم اینطور باشم ایشالله مادرمون نگه دارت باشه عزیزم حجابم هم جوری نیست لخت شم ولی لباس ...

فک کردم کراپ میپوشی و ازونا که کلا شال نمیزارن و ...😅خدا بزرگه ان‌شاءالله نمازتم‌ شروع کن مسائل دیگه هم درست میشه.قدر قلبتو بدون،خیلی آدم خوبی هستی

فک کردم کراپ میپوشی و ازونا که کلا شال نمیزارن و ...😅خدا بزرگه ان‌شاءالله نمازتم‌ شروع کن مسائل دیگ ...

نه بابا من دوست ندارم اونطوری در حد باز کردن شال دوست دارم ولی نمی‌دونم امید به خدا  مادر شب شهادتش به دور منو تنبیه کرد قشنگ 😂قربونت برم یا زهرا قلبم آروم تر گرفت