2777
2789

وقتی باردار بودم پسر براردرم که هشت  سالشه یک روز به پسرم گفت فقط یه ارزو دارم اونم این هست که یه داداش داشته باشم

حالا پسر برادرم تک فرزنده و همههههه جور امکانات داره

موبایل و تبلت و لب تاب و کلاس لگو و کامپیوتر و زبان و انواااااااع اسباب بازی های گروووون و .....

والا این ظلمه در حقش که ارزوی اینجوری داشته باشه

به شدت مخالف تک فرزندی هستم چون به رزاق بودن خدا ایمان دارم و توکل جردم و دیدم که با به دنیا اومدن ...

عالی بود..چقدر خوشحال شدم از این نوع نگاه.خدا شما و خانواده محترمتونو حفظ کنه

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی واقعا تور اروپا رفتن سه نفره با پنج نفره فرق داره 😂🤣شوهر منم پدرش ثروتمند بود ولی پزشک شد و یش ...

من اصلا منظورم این نبود که تک فرزندها بی مسئولیت میشن،اتفاقا پدر خودم رو مثال زدم که بدون کمک گرفتن از پدرش خودش آدم موفقی شد ولی در نهایت خوب احساس تنهاییشو نمیتونه کاری بکنه و من با این تجربه ترجیح میدم بچم تک فرزند نباشه(ما هستیم ولی یه جاهایی مثلا وقتی مادر پدرش خیلی مریض شدن یا موقع مرگ پدر مادرش،یا حتی تو شادیهامون مسلما ایشون دوست داشت کسی باشه که جنس خوشحالی و ناراحتیش شبیه خودش باشه،امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم) 

کامنتم در پاسخ به دوستانی بود که میگن یک بچه خوبه چون بیشتر میتونیم براش امکانات فراهم کنیم،عرض کردم اینکه فکر میکنید نذارید آب تو دل بچتون تکون بخوره به نفعشه درست نیست

من قبل از تایپ کامنتم کامنتای این تاپیک رو نخوندم ولی زیاد دیدم تو نی تی سایت مثلا میگن ما باید برای بچمون خونه بخریم،ماشین بخریم،بفرستیم اروپا و اگه یه بچه بشه دوتا بچه نمیتونیم برای جفتشون این کارها رو بکنیم پس به این دلیل مخالفیم! یا اصلا به این دلیل همون یه بچه هم نباید بیاره کسی که نمیتونه این کارها رو بکنه و حتی والدینی که بچه دارن یا بیش از یه بچه دارن رو تحقیر و سرزنش میکنن!(حالا بعضیا آتیششون یه کم کمتر تنده ولی درکل میگن آب تو دل بچه نباید تکون بخوره،هر چی اراده کرد باید داشته باشه و اگر نه نباید اصلا بچه ای وجود داشته باشه که خواسته ای داشته باشه)

کلا حرف این دوستان اینه که حتی بعد از ازدواج بچه هم ما باید بتونیم کاملا ساپورت مالیش بکنیم! خوب این بچه دقیقا خودش قراره چی کار کنه برای زندگیش؟ اومده که فقط بخوره و بخوابه و مصرف کننده باشه؟ من این تفکر رو گفتم نمیتونم بپذیرم نه اینکه هر کسی تک فرزنده اینجوریه،گفتم متاسفانه الان خیلیا دلیلشون برای تک فرزندی اینه که به این دلایل برای من قابل قبول نیست.

وقتی باردار بودم پسر براردرم که هشت  سالشه یک روز به پسرم گفت فقط یه ارزو دارم اونم این هست که ...

بچه خواهر شوهرم تک فرزنده یه مدت اصرار میکرد خواهر برادر می‌خوام فقط می‌خوام واکنش مادرش رو در برابر این خواسته بشنوی 

توی چشم بچه زل زد گفت من تو رو خیلی دوست دارم دلت میخواد یه برادر یا خواهر داشته باشی و من دیگه تو رو دوست نداشته باشم فقط اونو دوست داشته باشم ؟ قشنگ تخم حسادت رو توی بچه کاشت بچه ش تبدیل شده به یه حسود به تمام معنا در حدی که من برای بچه م تخت و کمد خریده بودم می‌گفت چرا کمد منو این شکلی نگرفتین الان یازده سالشه توجه کن به این نکنه یااااااازده سالشه وقتی مادرش میاد بچه منو می بوسه می‌ره توی خودش انگار خنجر خورده باشه مامانش مجبور میشه سریع بره اونم میبوسه  وگرنه تا آخر مهمونی توی خودشه

حال آدم به هم میخوره واقعاً بعد ادعا میکنن امکانات اولویت داره کو ؟ همه چیزو واسش فراهم کردی همیشه گرون ترین ها رو براش خواستی حالا روی رنگ چوب و تعداد کشو های کمد پسر خاله ش حسادت می‌کنه 

به شدت مخالف تک فرزندی هستم چون به رزاق بودن خدا ایمان دارم و توکل جردم و دیدم که با به دنیا اومدن ...

ایول داری به خدا منم می‌خوام ارشد بخونم خیلی ذهنم مشغول بود که با بچه کوچیک شدنیه یا نه 

مخالف تک فرزندی 

انسان موجودی اجتماعیه و به جمع و فامیل و خواهر و برادر نیاز داره جامعه ای که فقط از پدر و مادر و یه بچه تشکیل میشه دیگه خواهر و برادر و فامیلی وجود نخواهد داشت تمام انتظارت از اون بچه میره فشار روحی زیادی بر اون بچه وارد میشه و وقتی یکی از پدر و مادر به مشکل برخوردن اضطراب و استرسی بیش از حد چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ روحی به اون بچه وارد میشه و دنیا بعد از اون پدر و مادر براش بی معنی خواهد بود در سختی ها کسی رو نخواهند داشت که کنارشون باشه و همدردشون باشه تک فرزندی شاید فقط کمی از لحاظ مادی برای بچه فرق داشته باشه ولی اون بچه دچار خلاء های عاطفی و روحی  زیادی خواهدشد 

میگین از لحاظ تربیتی وقت زیادی میذارم و بهتر تربیت میکنم ولی به تجربه هم دیده شده که تو نسل جدید تو تک فرزندا و دو فرزندی ها بچه ها بیشتر از لحاظ تربیتی دچار مشکلن و خودخواه و سرکش بار اومدن و این نشون میده بخش زیادی از تربیت درست خودبه خوددر کنار برادر و خواهر شکل میگیره و کسایی که دارای خواهر و برادر بودن اجتماعی تر و سازش کارتر از اونایی  بودن که تک فرزند بودن به نظرم تک فرزندی یه ظلم بزرگ در حق اون بچه اس که خلاء ش رو نمیشه با چیزی پر کرد 

مخالف تک فرزندی  انسان موجودی اجتماعیه و به جمع و فامیل و خواهر و برادر نیاز داره جامعه ای که ...

قسمت اول کامنتت کاملا توصیف وضعیت پدر من بود وقتی پدر و مادرش مشکلی داشتن و در نهایت وقتی از دستشون داد

کسی که در این موقعیت بوده کاملا درک میکنه این مسئله رو،ولی خوب اکثرا چون پدر مادرا خودشون تک فرزند نبودن و با این مسائل مواجه نشدن و اون فشارهای روحی رو تجربه نکردن و تک فرزندهایی هم که میبینن خیلیاشون هنوز بچه هستن و این مسائل براشون مطرح نیست درکش براشون سخته و بیشتر جنبه ی مالی رو در نظر میگیرن و براشون مهمه

حداقل در مورد پدر من جنبه ی مالی نتونست جایگزین خواهربرادری که در اون موقعیتها همراهش باشن بشه

فعلا شرایط ایران فقط تک فرزندی یا هیچ

البته از نظر مالی آره تک فرزندی خوبه،مثلا چون شوهرم یکیه یکسره از باباش کمک میگیره،کسی هم نیست بگه چرا به اون دادین به من ندادین😅ولی از نظر تنهایی خود بچه در آینده و پدرومادر سخته واقعا.از یه نظرم همونطور که تو کمک مالی یکی هستی از نظر کمک به پدر و مادر و بیماری‌هاشون هم یکی هستی و این مسئولیت رو خیلی بالا میبره.

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
واقعا میگی؟ چندسالته؟ مجردی؟ چرا راضی هسی؟

بله ۲۰ سالمه 

اعصاب خوردی ندارم دیگع 😂 حالا درسته خواهر برادر خوب هم داریم ولی من اینجوری خیلی دوس دارم 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها کلا هر چی ببینن میخوان نمونه وقتی میبری بیرون واز جلو اسباب بازی فروشی رد میشن وساعتها برا یه اسباب بازی گریه میکنن همون اسباب بازی رو اگر بخری دو روز بعد خرابش کردن تو بزرگسالی وبعد ازدواج هم اگر کاری به کار هم نداشته باشن ودشمن هم نشن یعنی خیلی خوب تربیت شدن ،،اگر به بهانه پشت وپناه هم بودن وتنها نموندن بچه میارید وخودتون وبچه ها رو تو تنگنا قرار میدید کلاه گشادی سرتون رفته 

[QUOTE=213670298]چرا؟ من یه دختر یه پسر دارم الانم سومی رو باردارم، ترسیدم خدایی☹[/QUOTEچون تو این زمونه خیلی سخته ..ظلم میشه در حق بچه حتی در حق خودمون ...ما باید خودمون زندگی کنیم سخته خیلی ..همیشه نگران باشیم آینده چندتا دیگه هم به زندگی ما وابسته بشه ...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗