2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاا هم ادم باید خودش به داد خودش برسه هیچکس واسه ادم کاری نمیکنه یعنی کاری هم از دستشون برنمیادمن ...

ولی اگه بابام بود مرحم زخمام میشد قرصی نمیشدم بعضیام خیلی کارا از دستشون برمیومد که نکردن مثل بابام 

چرااا؟ میگن بازار کارش خوبه که🥲

من هرچییی دنبال کارگشتم همه دنبال نیروی با سابقه بودن زیر و رو کردم شرکتارو 

یکی بهم گفت اول برو کاراموزی 

سه ماه رفتم کاراموزی بعد بهم گفتن عملکردت خوبه تو این مدت خوب یادگرفتی ولی ما نیاز به کسی داریم که نخوایم بهش یاد بدیم خودش همه چیو بلد باشه چون کارامون عقبه🥲🥲🥲

🤍🐼🥥
ولی اگه بابام بود مرحم زخمام میشد قرصی نمیشدم بعضیام خیلی کارا از دستشون برمیومد که نکردن مثل بابام

عزیزم نمیدونم چی کشیدی قضاوت نمیکنم اما خودم اینوخوب فهمیدم انتظارمو از بقیه به صفر برسونم حتی خانوادم یه سری چیزا دیدم که به این نتیجه رسیدما 

حیف تو نیست؟

🤍🐼🥥
من هرچییی دنبال کارگشتم همه دنبال نیروی با سابقه بودن زیر و رو کردم شرکتارو یکی بهم گفت اول برو کارا ...

واااا بی ادباااا

خیلیا هستن حسابدارن و سرشون شلوغه کاراشون میدن دستت یادتم میدن به رزومه ات هم اضافه میشه راحت میتونی بری سرکار بعدش 

واااا بی ادبااااخیلیا هستن حسابدارن و سرشون شلوغه کاراشون میدن دستت یادتم میدن به رزومه ات هم اضافه ...

من تو شهر کوچیکی ام 

موقعیت کاری کمه اونام که هست دنبال نیروی با تجربه ان کسی منو ادم حساب نمیکنه حیف اون سه ماه که واسه اینا کارکردم حق و حقوقمم به زور گرفتم ازشون هرچی کار عقب افتاده هم داشتن انجام دادم

میگم کاش حداقل رفته بودم یه رشته راحت که سریع مدرکمو میگرفتم ازمون استخدامی شرکت میکردم

🤍🐼🥥
من تو شهر کوچیکی ام موقعیت کاری کمه اونام که هست دنبال نیروی با تجربه ان کسی منو ادم حساب نمیکنه حیف ...

الهی 🥲اره تو شهرهای کوچیک یکم شرایط سخت ترع

بخون برا استخدامی بانکی چیزی

الهی 🥲اره تو شهرهای کوچیک یکم شرایط سخت ترعبخون برا استخدامی بانکی چیزی

بانکم میگن پارتی باید داشته باشی 

مدرکمو که گرفتم شانسمو امتحان میکنم به هر دری زدم نشد امیدوارم خدا یه نگاهی بندازه و یه اتفاق خوب بیفته

🤍🐼🥥
بانکم میگن پارتی باید داشته باشی مدرکمو که گرفتم شانسمو امتحان میکنم به هر دری زدم نشد امیدوارم خدا ...

انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته 🥹🤝

دانشگاه ازادی یا دولتی