دیشب برای مامانم براب اولین بار رنگ ریختم،بلوندنسکافه ای روشن،پشت موهای خیلی خوشگل شد ولی جلوی موهاش به قرمزی میزد،خوشمون نیومد گفتیم این قرمزیو بپوشونیم،رفتیم دوباره رنگ گرفتیم بلوند دودی روشن گرفتیم😑😑امروز دوباره ریختم بدتر روشن شد😑😑الان اعصابم خورد شد،گفتم برم قهوه ای متوسط بگیرم کلا تیره کنم براش😑به نظرتون با قهوه ای متوسط قرمزیشو میگیره یا قهوه ای تیره بگیرم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استرس نده تروخدا بهم😑😂 حامله هم هستم مامانم هی میگه حرص نخور بد نیس اصلا ولی میدونم خودشم خوشش نی ...
چرا بجای این کارا از اول نمیرین آرایشگاه رنگ کنین که استرس هم نکشین؟ ترکیب رنگ واسه کسی که بلد نیس خیلی سخته و موی طرف رو میسوزونین. میدونی چقد واسه بدنش و مو و پوست سرش ضرر داره اینهمه رنگ مو توی فاصله کوتاه میذاری