2777
2789
عنوان

با سن کمم دندونام بدجور خراب شدن

338 بازدید | 46 پست

من ۲۰ سالمه و ۴ تا از دندونامو عصب کشی و روکش کردم و ۸ تا دیگش عصب کشی و چندتا ترمیم می‌خواد . یکیشم باید بکشم .  دندونای جلوم هم یکم سیاه شدن و همش باید دستمو جلو دهنم بگیرم موقع حرف زدن و خندیدن . خیلی ناراحتم و از دندون پزشکی خجالت میکشم 🫠 چرا اخه تو این سن اینطور شدم منکه روزی ی بار مسواک میزنم 😭😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معتقدم زیاد مسواک زدم هم یکی از عوامل 

خرابی هست چون موادی که توی خمیر دندون هست

خیلی قویه و کم کم باعث میشه روکش دندون ضعیف و نحیف بشه

و آسیب پذیر تر بشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خیلی زیادم نزدم نهایت روزی ی بار 🥲 جنسشون اشغاله

رفته بودم دندون پزشکی زنه بهم گفت 

روزی چهار بار باید مسواک بزنی

من گفتم پس کی چیزی بخورم

قشنگ مشخصه قصدشون اینه دندونای ما خراب شه 

اینا کاسبی کنن 

واسه من جنسش بد نیست ولی ب جاش خیلی زود زرد میشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

وای نگم از درد دندونام 🥲 حسرت ب دلم مونده چیز شیرین بخورم . چون اکه بخورم تیر میکشن 🤦🏻‍♀️ چندساله لب ب نوشابه لواشک شکلات و … نزدم . از بچگی درگیر دندون دردم 

رفته بودم دندون پزشکی زنه بهم گفت روزی چهار بار باید مسواک بزنیمن گفتم پس کی چیزی بخورمقشنگ مشخصه قص ...

باز خوبه جنسشون خوبه 🥲 دوتا از دندونای من رو انقد بد عصب کشی کرده بود مجبور شدم دوباره عصب کشی کنم و کلی پول . الانم فقط ی ذره دندون مونده ازون دوتا نابود شدن 

باز خوبه جنسشون خوبه 🥲 دوتا از دندونای من رو انقد بد عصب کشی کرده بود مجبور شدم دوباره عصب کشی کنم ...

برو ایمپلنت کن دو تا جدید بزار جاشون 

و از این بعد قشنگ ازشون مراقبت کن و یادت باشه مسواک رو محکم

نکش رو دندون

برو ایمپلنت کن دو تا جدید بزار جاشون و از این بعد قشنگ ازشون مراقبت کن و یادت باشه مسواک رو محکمنکش ...

اره اگه بشکنن این بار میکشم و ایمپلنت میکنم 🥲 میدونی برا هرکدومشون ۱۲ میلیون دادم بدون روکش با روکش نزدیک ۲۰

مشکل فک نداری؟دکترم بهم گفت چون دندون های فک بالا و پایینت رو هم نمیاد باید جراحی فک بکنی و ارتودنسی ...

نمیدونم بهم نگفتن ولی فکم کوچیکه دندون عقل هام درنیومدن