2777
2789
عنوان

رنگ مو ریختم گند زدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 21 پست
رنگ ترکیب نکردم عزیزم.جدا ریختم یکیو دیشب ریختیم شست یکی دیگه رو امروز ریختیم

عیب نداره بذار یه چندروز بگذره دوباره واسش یه تیره بذار. صبر کن پوست سرش یه استراحتی بکنه

اخه رنگ کاتالوگ اصلا قرمزی نداشت،بیشتر تناژ دودی میزد،برا ی همین اصن این رنگو انتخاب کردیم که تناژ ق ...

خب چربطی داره تو اونجا که قرمزی شو نشون نمیده منم تنباکویی میزارم قرمز نیس تو کاتالوگ که 

با دودی و نسکافه ای و اینا باید اکسیدان ضدقرمزی بریزی 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه رنگی که رو کاتولوگ بود تیره بود،بهش نمیومد که نیاز به دکلره داشته باشه، حالا با قهوه ای متوسط پش ...

اره قهوه ای بذار براش ولی بیچاره موهاشو داغون کردی دیگه این همه رنگ تو چند روز.کلا رنگایی مث دودی و بلوند و اینا قبلش باید مو دکلره باشه

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
اوه یکی بدتر از من پیدا شد....منم بعد از این عملیات موهامو تا گردن کوتاه کردم فقط ۷ ماهه عقد کردم

لعنتی هر چی میریزم به قرمزی میزنه چرا اخه☹️مویی که تو کاتالوگ بود اصلاااا رنگ قرمزی داخلش نبود،بیشتر تناژ دودی داشت انگار

اره قهوه ای بذار براش ولی بیچاره موهاشو داغون کردی دیگه این همه رنگ تو چند روز.کلا رنگایی مث دودی و ...

میدونم من خودم چون پوستمون سفیده میدونم که اصن رنگ روشن بهمون نمیاد،هم به من هم به مامانم،ولی مامانم میگفت یکم روشن باشه تنوع بشه،برای همین یکم روشن تر گرفتیم اینجوری شد☹️خیلی ناراحتم انقد حرص خوردم معدم درد گرفت😑😑

الان برای قهوه ای متوسط بریزم یا قهوه ای تیره؟؟ کدومش بهتر میپوشونه؟؟ 

ولا من زیاد ازرنگ سردر نمیارم.ولی تو همه کاتالوگ ها چنین رنگی هس.من چن ماه پیش برا مامانم تو رنگاش قاطی کردم خوب شد

همه چی زودی درست میشه مطمئنم