2777
2789
عنوان

خانمای که اهل ورزشن یه لحظه بیایین

235 بازدید | 35 پست

من نمیخوام لاغرشم بیشتربخاطرتحرک وسلامتیم میخوام برم باشگاه به نظرتون چه ورزشی مناسب منه 

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍

من که بخاطر سلامتیم هرروز صبح نیم ساعت پیاده روی میکنم خیلی عالیه وزنم ثابت و همونطوری هست که دلم میخواد . از نظر سلامتی هم که پیاده روی عالیه برا همه

حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘

بدنسازی

ولی تغذیت و باید بیشتر کنی

ورزش های هوازی مناسبت نیس

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوازی منظورت اروبیک وایناس

اره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من که بخاطر سلامتیم هرروز صبح نیم ساعت پیاده روی میکنم خیلی عالیه وزنم ثابت و همونطوری هست که دلم می ...

چه خوب من عاشق پیاده رویم ولی شوهرم اجازه نمیده پیاده برم جایی الان ۱۰ سله پیاده روی نکردم اگرم جایی رفته باشم مواردخاص که خودش نبوده ومجبورشدم مسافت کوتاهی روبرم

اره

امروزم رفتم باشگاه سوال پرسیدم گفت بدنسازی مناسبته ولی دوست ندارم مثل اینایی که میرن باشگا عضله بدنشون یه حالتی میشه بشم

به نظرم برو باشگاه بپرس

باشگاه گفت بدنسازی خوبه برام ولی میگم نکنه اونجوری بدنم یه طوری بشه منظورم باسنه بعدخوشم نمیادکلا