2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من زندگیشو گند زده باشه

288 بازدید | 20 پست

خیلی از دوستام رفتن سرکار بعد زبان سومم یادگرفتن ارشد رفتن خارج درس میخونن اما من موندم همون نقطه ای که بودم هیچ پیشرفتی نکردم تنها پیشرفتم این بود ارشد قبول شدم همینجا😔افسردگی گرفتم الانم نه زبانم خوبه نه رزومه کاری دارم احساس میکنم دوباره باید از اول متولد شم انقد عقب افتادم

اسی انگار کلمه به کلمه متنتو من نوشتم

با این تفاوت که من هنوز ارشدم قبول نشدم

وااااقعا زندگیمو تباه کردم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی انگار کلمه به کلمه متنتو من نوشتم با این تفاوت که من هنوز ارشدم قبول نشدم وااااقعا زندگیمو تبا ...

اون زمان که باهم کارشناسی بودیم فک میکردم همه مثل من بیخیالن اما الان که این چندسال گذشته دستاورداشون میبینم میفهمم چقد اشتباه کردم

اون زمان که باهم کارشناسی بودیم فک میکردم همه مثل من بیخیالن اما الان که این چندسال گذشته دستاورداشو ...

ببین احتمالا دوستات علاقه داشتن ب ادامه تحصیل و زبان ،نظر شخصیم اینه ک مدرک داخل ایران ب درد نمیخوره ولی زبانتو تقویت کن

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
اون زمان که باهم کارشناسی بودیم فک میکردم همه مثل من بیخیالن اما الان که این چندسال گذشته دستاورداشو ...

منمممم

دو تا ترم اول همه مشروط بودن فک میکردم چقد خفنم معدلم ۱۵

نگو اون مشروطیا برنامه نویسی کار میکردن (من مهندسی کامپیوتر خوندم) من فقط درس میخوندم چون شهر دیگه دانشجو بودم و میخواستم هرجور شده ۸ ترمه تموم کنم

۸ ترمه هم تموم کردم

الان خیلیا میخوان اپلای کنن من رزومه ندارم

داداشم میگه ارشد تو ایران شریف یا تهران قبول شو فاند بگیر ولی مگه میتونمممم😑 قبولم بشم اخراج میشم حتما😭

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
میشه بگی چکار کردی ک‌ پشیمونی یا چکار نکردی ک پشیمونی؟

خیلی بیخیال بودم تو زندگی هدفی نداشتم واسه اینده ولی همه برای ده سال بعدشون برنامه داشتن الان همین دوستم که خارجه ۷ سال قبل شروع کردن یادگرفتن زبان سومشو ولی من فقط یه قدم جلو پامو میدیدم

منمممم دو تا ترم اول همه مشروط بودن فک میکردم چقد خفنم معدلم ۱۵ نگو اون مشروطیا برنامه نویسی کار م ...

ما تک بعدی بودیم منم مثل خودت فقط درس میخوندم چرا نتونی مگه بقیه ادما چی دارن که ما نداریم ببین منم مثل تو خیلی اعتماد به نفسم پایینه ولی وقتی یه نفر قبل ما تونسته چرا ما نتونیم شاید فقط باید بیشتر تلاش کنیم

خیلی بیخیال بودم تو زندگی هدفی نداشتم واسه اینده ولی همه برای ده سال بعدشون برنامه داشتن الان همین د ...

من دانشجوام هیچ هدفی ندارم درسمم خوبه ولی چون بی پولم حس میکنم اکه ارشدم تهران قبول شم خانوادم نمیتونن منو بفرستن چون خرجا زیاده بعدشم الان دوستت رفته خارج مدرکشو ازاد کرده دیگه من چجوری باید مدرکمو ازاد کنم با این بی پولی ...هرکار میخوام بکنم پول میخواد یه مدت رفتم سرکار با حقوق ناچیز از همه زندگیم افتادم ..

ما تک بعدی بودیم منم مثل خودت فقط درس میخوندم چرا نتونی مگه بقیه ادما چی دارن که ما نداریم ببین منم ...

دقیقا من اعتماد به نفسم کمه

من یه افسردگی وحشتناک گرفتم کارشناسی و همین زندگیمو تباه کرد فقط فکر برگشتن به خونه بودم😔

نه فقط درسی، بلکه از نظر اجتماعی هم زندگیمو خراب کردم و تو شهر خودم الان فقط یه دوست برام مونده. تو دانشگاه همشهری نداشتم اصلا با دوستای اینجا هم ارتباطم کم شد تو این ۴ سال

انقد برنامه نویسی کار نکردم و ترسیدم سمتش برم حس میکنم خنگ ترین ادم دنیا شدم در هر زمینه ای

دقیقا من اعتماد به نفسم کمه من یه افسردگی وحشتناک گرفتم کارشناسی و همین زندگیمو تباه کرد فقط فکر بر ...

میفهممت تنها نیستی ولی کسی از بیرون نمیتونه کمکمون کنه