2777
2789
عنوان

خانما بچم سقط شد بیایین لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله ک زودتر نی نی دار میشید حالا بازم نگاه کنید اگه زده بقایا بهتون بگم چکار کنید

میشه بگید؟!

در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
عزیزم دردش چجوری بود منم دیشب درد وحشتناکی داشتم 

والا عین درد زایمان بود ...دردم بحدی بود ک لگن درد هم داشتم کلا نمیتونستم بشینم از درد ب خودم ناله میکردم

میدونی چه معجونی بود؟!یا میتونی برام بپرسی ازش؟؟؟

اره میدونم چی بود کلا ۳تا وسیله بیشتر نمیخواد

باید چربی دور قلوه رو بخری از قصابی

بعد چربی رو چرخ کنی بریزی توی ماهیتابه روی شعله کم بزاری بعد ک چربی آب شد یه کاسه شیره انگور بهش اضافه کنی خوب هم بزنی بعدش یه تخم مرغ محلی بشکنی داخلش و قشنگ مواد رو بهم قاطی کنی کلا ۳تا قاشق هم بخورید  کافیه

هرچی بقایا مونده باشه میاد بیرون و رحم پاکسازی میشه 

ولی اون چربی خیلی بوی بد میده توی حیاط یا تراس باید درست کنی

چربی هم چرخ کردی به اندازه شیره انگور بریز توی ماهیتابه

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
چه شیافی؟؟من دکتر رفتم بهم گف استامینوفن بخور برا دردت اونم برام اصلا اثر نداره

شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ مقعدی استفاده کن

البته من یبار ژلوفن خوردم،خیلی تاثیر داشت درد شدیدم خیلی زود خوب شر،ولی میگن توصیه نمیشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
والا عین درد زایمان بود ...دردم بحدی بود ک لگن درد هم داشتم کلا نمیتونستم بشینم از درد ب خودم ناله م ...

منم پریروز داشتم میمردم عین گچ بودم فقط ناله میکردم هیچی از گلوم نرفت پایین خیلی خیلی زیاد درد کشیدم خیلیییی

عحب🥺یکی بود بهش تجاوز جنسی شده بود،باردار شده بود،هر کار میکرد نمیکنه بچه،حالا یکی بچه دار میشه و ن ...

😔😔میبینی خواهر

شما الان باردارید؟؟؟درد داشتید؟؟؟چیکار کردید دردتون خوب شد؟

نه عزيزم دو ماهه اقدامم انشاالله اين ماه جواب بگيرم☺

دكتر برام قرص گذاشت دو سه روز بعد دردام شروع شد ولي خيلي درد نداشتم فقط خيليييي اذيت شدم سونو رفتم بقايا داشتم كه دكترم گفت چيزي نيست قرص مترژن هم داده بود. بعد از دو ماه هم پريودم نامرتب بود مجدد رفتم سونو هنوز بقايا داشتم دكترم رو عوض كردم بهم قرص مترژن داد كه خدا رو شكر جواب داد