2777
2789

من احساس خاصی ندارم همش حس اینکه فقط روزامو شب کنم و بگذره تو سرمه و کیفی نمیبرم الکی شده دنیا جای باحالی نداره برا ما دهه هشتادیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر ارتباط خیلی نزدیکم با یه دهه هشتادی اینو میگم که این حجم از ناامیدی کاری رو درست نمی کنه فقط زندگی رو براتون سختتر می کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

اسی بذار برسی  بعد شروع کن 😅😅😅😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ناراحتم ازینکه با خانوادم زندگی میکنم... از بابام بابت تمام توهینها و کتک هاش متنفرم دلم ممیخواد لحظه ای صورتشو ببینم 

سالها درس خوندم اما ب نتیجه ای نرسید، محیط ارومی ندارم برای استخدامی بخونم... حالا هم ک بخونم معلوم نیس  قبول می شم یا ن 

دارم ب لاینای ارایشگاهی فکر میکنم مثل کراتین، درصورتیکه اصلا با روحیاتم جور نیست.. فقط میخوام برم از این خونه و پشت سرمو نگاه نکنم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

حالم افتضاحه. دوست دارم نفس نکشم. اگه گناه نبود و نمی ترسیدم خودم قطعش می کردم. فقط فقط به خاطر پسرم. ۲۷ ماهشه. ۲۰ ماهه روزا پیش مامانمه. اون غذا نمی خوره و مامانم نق می زنه. اون گریه می کنه و ایراد همه چی رو می گیره و مامانم نق نق نق. دارم دیوونه می شم. دوست دارم دهنشو جر بدم و غذا بریزم توش. شرایط سرکار نرفتن هم ندارم فعلا