2777
2789
عنوان

امشب به سوالاتون درمورد اختلال های شخصیتی جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 85 پست
اسی من خجالتی نیستم و تو محیط کار خیلیم فعالم،اما از مهمونیهای خانوادگی بدم میاد،بیشتر روزم تنها توا ...

اشخاص خانوادتون رفتاری دارن که باعث اذیتتون بشه؟

این کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینکه توی گذشته زندگی میکنین؟

شوهرم ومن از نظر ساختاری با هم خیلی فرق داریم اوایل ازدواج خیلی بهم سخت گرفت الان خیلی بهتر شده ولی من نمی تونم فراموش کنم وبا دیدن هر زوج جوانی یاد خودم میفتم واز شوهرم سرد شدم

اتاقت بیشتر مواقع بهم ریخته س ؟  موقع ناراحتی ممکنه هرچی دفتر خاطره یا یادگاری از کسی داشتی رو ...

اتاقم نه همیشه مرتبه 

ناراحتیم شدید باشه اره یادگاریارو نابود میکنم 

این سوالا برای چیه؟🤔

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   
سوالا برای کمک ب حدسام هست 

خوب حدستون چیه؟🤔

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   
میدونین وسواس فکری علت های مختلفی داره که زمان میبره تا شما متوجه بشین به کدوم علت این رفتار رو داری ...

راستش سالها از این وسواس فکری من میگذره و الان خیلی ها نمی فهمن از رفتارم که من اینطوریم یعنی رفتار ظاهریم رو می تونم کنترل کنم ولی از درون زجر میکشم و گوشت تنم آب میشه

فقط افزایش اعتماد بنفس + خواندن مطالبی ک باعث میشه دایره لغتتون گسترده بشه  کتاب قدرت بیا برایا ...

مرسی از لطفت عزیزم🥰😍😍😍

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

اضطراب اجتماعی چندین شاخه هست اون شاخه ای که میتونم بهتون کمک کنم ضعف روابط اجتماعی و ترس از روابط ا ...

بله دقیقا😞

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

اره دقیقا

دلایل زیادی میتونه داشته باشه ولی مهم ترینشون اینه که خودتونو باور ندارین اگر روی خودباوری کار کنین مشکلتون کاملا حل میشه منم مثل شما بودم ولی روی خودباوریم کار کردم و درست شدم

این کاربری دست دو نفر هست