2777
2789
عنوان

امشب به سوالاتون درمورد اختلال های شخصیتی جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 85 پست
اگر بخوام خیلی ساده بگم بیشترین ویژگی شون اینه که خیلی شکاک و بدین هستن بدبینیشون به قدری زیاده که ا ...

دقیقاً،،،و اینکه میگه امام زمان داره ظهور می‌کنه باید فرار کنیم و خودمون رو نجات بدیم،یا اینکه نصف شب میره رو پشت بوم ،لب دیوار میشینه و گریه می‌کنه،،،این چ نوع بیماریه؟

لایک نکنید «ممنونم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  من مشکلم اینه که مثلا یه تصمیم بگیرم  اکثر مواقع چند ساعت بعد ازش پشیمون میشم ...

دقیق نمیتونم بگم علتش چیه شاید درست روشون فکر نمیکنین یا لحظه ای و آنی تصمیم میگیرین شاید هم خوب روشون فکر میکنین اما چون خودتونو باور ندارین میترسین اشتباه باشه

این کاربری دست دو نفر هست
تفاوت کمال گرایی و دو قطبی  اختلال مرزی چیه دیوونه شدم هر دکتری میرم ی حرفی میزنه کاش آدم دردش ...

واقعا متاسفم درمورد دو قطبی اصلا نمیتونم کمکی کنم

من تا سن ۲۰ سالگی نسبت به همسن و سالام از نظر اجتماعی ظعیف تر بودم ولی بعد اون پیشرفت کردم  مث ...

نه بیماری نیست اختلالی هست که ممکنه به خاطر شرایطتون ایجاد شده باشه شاید شرایطتون باعث شده اینجوری بوده باشین یعنی شرایط جوری بوده باشه که همیشه شمارو به چشم یه بچه میدیدن و پیشتون بچگونه حرف میزدن ولی اینکه الان خوب شدین خیلی خوبه

خدا خیرت بده خواهرم  من میخوام متاهل بشم  همسرم خیلی خوبه ولی گاهی خود به خود چند روزی م ...

اره باید مسادلتونو دو نفره حل کنین حتما یه سر پیش یه زوج درمانگر خوب برین

در مورد اختلال شخصیت دو قطبی توضیح بدید علایمش چی هست؟

این اختلال پیچیده ای هست اصلا نمیتونم درموردش چیزی بگم هنوز روانشناسا هم داخلش موندن و روانپزشکا دارن با دارو جلوی بیماری رو میگیرن

دقیقاً،،،و اینکه میگه امام زمان داره ظهور می‌کنه باید فرار کنیم و خودمون رو نجات بدیم،یا اینکه نصف ش ...

ببینین من اصلا دقیق نمیگم ولی یه نفر از فامیلام دقیقا همین حرفارو میزد تشخیص دادن اختلال دو قطبی داره ولی درمورد شخصی که شما میگین اصلا با قاطعیت نمیگم باید حتما برین پیش روانشناس یا روانپزشک