میدونید چیه من یه بچه ۴ ساله دارم تازه فهمیدم سرطان تیروئید دارم قراره با مامانم اینا بریم دکتر تهران تا وقت جراحی بده خواهرم ۲۳ سالشه بچمو نگه نمی داره اونم با خودم ببرم چرا میگه من نگه نمی دارم خدایا چرا به من درد دادی دیگه از این روزا بدتر مگه دارم سرطان داشته باشی خواهرت بچتو نگه نداره
منظورت اون ندول که میزنه روی تیروئید؟؟اگر اونه نگران نباش زود اقدام کن تیروئید تو برمیدارن تا پخش نشه توی بدنت
خدا بزرگه برای بچت
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
بعضی از حوادث تلخ فقط برای خود شخص امتحان نیست بلکه برای اطرافیان هم امتحانه شما هم تو این شرایط دل نازک شدین بذارید بچه باهاتون بیاد شاید حکمتی تو این کاره به خودتون قبل از شروع درمان فشارای بیخود روحی وارد نکنید.
من بچم ۴ سالشه زیاد حرف نمیزنه فقط در حد کلمه جمله نمیگه حتی دستشویی هم نمیگه من هنوز پوشکش می کنم از پوشک کردن بچه بدش میاد یکی هم خیلی حساسه و وسواس فکری داره