2777
2789
عنوان

امشب به سوالاتون درمورد اختلال های شخصیتی جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و یه سوال دیگه قبلا توی زندگیتون محدود شدین؟ یعنی اینکه خانواده اجازه ندن که حتی در حد متوسط شما توی ...

اره خب یکم

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

اره خب یکم

یکی از دلایل ترس الانتون میتونه همین بوده باشه باید ذره ذره وارد اجتماع بشین نباید توی برخورد های اول سراغ ادمهای بد برین مثلا نباید برین سراغ کسایی که شخصیت منفی جامعه هستن تا این ترس تون بیشتر نشه بعد ذره ذره با ادمهای مثبت صحبت کنین تا بتونین ترستون رو کمتر کنین یکم که بهتر شدین و وارد اجتماع شدین دیگه با افراد بد هم با ترس برخورد نمی کنین

این کاربری دست دو نفر هست
یکی از دلایل ترس الانتون میتونه همین بوده باشه باید ذره ذره وارد اجتماع بشین نباید توی برخورد های او ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم ولی کلا با قامیل و هرر کسی ک نزدیک نیست اینجوریم دارم دیوانه میشم😞💔

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

ممنون از توضیحاتت عزیزم ولی کلا با قامیل و هرر کسی ک نزدیک نیست اینجوریم دارم دیوانه میشم😞💔

ماوجه نشدم یعنی با غریبه ها اینجوری هستین یا با اشنا؟

ماوجه نشدم یعنی با غریبه ها اینجوری هستین یا با اشنا؟

همه ی غریبه ها و فامیل ها ک خیلی دیر به دیر میبینمشون مثلا اولین روز ک میبینم ولی بعدش یخم باز میشه

یا مثلا افرادی ک تازه به خانوادمون اضافه شدن مثلا داماد 

داماد فامیلمون

و بیشترررر با اقایون😞

همه ی غریبه ها و فامیل ها ک خیلی دیر به دیر میبینمشون مثلا اولین روز ک میبینم ولی بعدش یخم باز میشه ...

متاسفانه یکی از دلایلش همون محدودیته هست منم مثل شما بودم الانم بهتر شدم ولی خودم نخواستم کامل خوب بشم میدونی چرا چون فهمیدم همینقدر فاصله با غریبه ها و کسایی که جدید وارد زندگیمون میشن خیلی خوبه

متاسفانه یکی از دلایلش همون محدودیته هست منم مثل شما بودم الانم بهتر شدم ولی خودم نخواستم کامل خوب ب ...

درسته ولی من خیلی دلم میخاد ادم اجتماعی ای باشم😞

اگر زیر 18 سال هستین بعدش درست میشین چون از 18 سالگی به بعد ادم خواه ناخواه توی اجتماع قرار میگیره

بله 

ایشالا🤧

ممنون از راهنماییت ☺️🥰💋❤