2777
2789

سلام دوستان من چن ماهه ک عروسی کردم، 5سال عقد بودم خودم شوهرم سنمون کم بود، از وقتی ک یادمه شوهرم همش زحمت می‌کشید قرضا باباشو میداد بخدا قسم با اینکه بچه بود شب و روز کار میکرد،بعد باباش اینا گفتن بیا طبقع بالا رو درست کن منم چن سال منتظر موندم تا شوهرم تنهایی درستشون کرد بدون اینکه یه هزاری کمکش کنن تازه کنارشم خرج خانوادشو میداد  منم کوچیک بودم 16 سالم بود خدا میدونه چقد خرج خونه ها کرد کناف و... بهترین چیزارو خرید، مادرشوهرم اصلاا یه آدم حسودیه اون بردار شوهرم ک مجرده ایقد هواشو داره ایقد بفکرشه پول دادش ماشین خرید و.... 

الان ما ایقد خرج خونه ها کردیم نزدن بناممون حالت میگن میخایم بفروشیم یه سه طبقه بخریم، اخه این حقه؟ 😞😞😞شوهرمم با اوناس ولی میگه سهمم و میگیرم ولی خداشاهده خانواده شوهرم یه ادمای دو رو هستن ایقد از شوهر بدبختم کشیدن، همشم بفکر اون پسرشونن اون اصلا زحمت نکشید زنشم میاد راحت تو خونه ، 

اگ حقمونو ندادن چیکار کنم؟ شما بجای من بودین چیکار میکردین، من همیشه کم شانس بودم 😞

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم یه ماشین خرید تصادف کرد پارسال الان یکی از مهره ها کمرش آسیب دیده پیش باباشو داداشش کار میکنه همش هوای اونارو داره میگه تا آخر عمر کنارشونم و از این حرفا ولی مامانش حسادت میبره آزمون، فقط بفکر اون پسرشه

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
خب سه طبقه بخرن  طبقه شما به نام خودتون باشه

عزیزم الان پول خونه مارو نصفشو میبرن

صحبت کنید سه طبقه گرفتن یه طبقه اش در اختیار شما باشه

خاه الان نصف حق مارو میبرن 

پ بدبختیایی ک من کشیدم چی نصف طلاهامو فروختم 😞😞 مگع الان واسشون مهمه 

دقیقاااااا این بلا سر ما اومد.طبقه پایین خونه مادرشوهرم اینا رو ساختیم کلییییی هزینه بعد انداختمتنمو ...

هیچ کاری نکردین؟ من روزی ک بخان حرفمونو کامل ندن همه خونه رو نابود میکنم

بنظر من پیش شوهرت زیادی غر نزن چون دراونصورت دیگه به حرفات توجهی نمیکنه فقط درجریان قرارش بده اروم ومعصومانه همینایی که اینجا گفتیو بهش بگو. خودش آگاه که شد نمیزاره حقتون خورده بشه

نه بابا ب دعوا کشید .مادرشوهرم رفت از ما شکایت کرد که اینا خونمو تصرف کردن .ما هم پا شدیم. 

من تا یادمه شوهرم کار کرد خرج خونه ها کرد😞😞اشتباهم این بود طلاهامم فروختم

شوهرم یه ماشین خرید تصادف کرد پارسال الان یکی از مهره ها کمرش آسیب دیده پیش باباشو داداشش کار میکنه ...

اون مادره صلاح همشون رو میخواد درک میکنم منم شوهرم نون اور خونه بود همه پولاشو میداد باباش ولی بعد مستقل شدیم از اول شروع کردیم حرصم زیاد نمیخوردم بچه شونه وظیفه شه از خانوادش نگه داری کنه

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است