2777
2789
عنوان

اثبات وجود خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 13619 بازدید | 75 پست
منم تا امروز صبح گیر داده بودم خدایا شفام بده خدایا نکنه بقیه بدنمم مریض شه....توبه نصفه نیمه ایی کر ...

من فقط به چیزی ک میخوام برسم دیگه تو این شک نمیکنم ک خدا هست یا نه بده یا خوب :(

ولی ارزوی محال خودشم محاله دیگه چطوری براورده شع وقتی محاله 

واسه اینکه به عشقم برسم یه صلوات واسم بفرستین🤗😘😍
میشه بگید چه معجزه ای دیدین؟چجور دعا کردین که خدا قبولتون کرد؟❤ منم بعد این دیگه اصلا سراغ پیجهای خب ...

ببین عزیزم من بحث آبروم در میون بود که نذر کردم از خدا کمک خواستم که خداروشکر آبروم رو دوبار حفظ کرده.

من خیلی دنبال کار گشتم خدا کمکم کرد سوره یوسف خوندم و کاری پیدا کردم ک بهترینه.

و خیلی معجزه های کوچیک و بزرگ دیگه

ببین برو پیج هایی ک از خدا میگن دنبال کن. تلگرام کانال هایی ک محتواش در مورد دعا و خداست رو دنبال کن. با خوندن اینا ب خدا نزدیک تر میشی. از ادمایی ک خدارو ازت دور میکنن جداشو.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعی یعنی واقعا خدا لازم داره من واسش کاری منم؟ اگه منظورت کار واسه بنده هاشه ک من سعی کردم تا جایی ...

کاش کامنتای قبلی منو میتونستی بخونی.چقدر حالت شبیه حال تا امروز صبح منه.هی التماس خدا میکردم بعدش میگفتم خدایا تو مگه قادرترین نیستی پس چرا شفام نمیدی مگه مهربونترین نیستی اگه بنده هات میتونستن شفام میدادن ولی تو ک ادعای رحمانیت داری چرا ردم میکنی خدایا من ک معصوم نیستم میگی گناهکاری توبه کنو .....امروز صبح فهمیدم چقدر من از خدا دورم.خاهش میکنم اون کتابو دانلود کن خانوم گلی دلم میخاد توهم مثل من امیدوار بشی 

نشین شما تلاشتو بکن شک نکن خدا کمکت میکنه🥰😍

حالا خوبه شما نگفتین قسمت نیست🤗🙂

من کلی تلاش کردم هنوزم‌میکنم و تو اینده هم همینطورع باز ولی کاش خدا هم تو زندگیم یه کم خودشو نشون بده ک من انقد حرف نزنم 

من فقط به چیزی ک میخوام برسم دیگه تو این شک نمیکنم ک خدا هست یا نه بده یا خوب :( ولی ارزوی محال خود ...

متوجه نشدم فکرکنم گفتین ارزوی من از محالاته.مثل اینکه کاش خورشید میومد دم پنجره اتاقم 

کاش کامنتای قبلی منو میتونستی بخونی.چقدر حالت شبیه حال تا امروز صبح منه.هی التماس خدا میکردم بعدش می ...

باشهه مرسی😘💜

حالا خوبه شما نگفتین قسمت نیست🤗🙂 من کلی تلاش کردم هنوزم‌میکنم و تو اینده هم همینطورع باز ولی کاش ...

عزیزمممم😘😘😘

خودشو نشون میده،  همیشه

ماباید بادقت ب اطرافمون، نعمتهاش ،

حتی کوچیکترین چیزها نگاه کنیم

بهتربنها نصیبتون🤲💞💞💞

سلام ترنگ عزیزم.نمیدونم مشکلت چیه و ایا از دست بندگان خدا برات کاری برمیاد یا نه.مشکل من جسمیه.اگه ک ...

مشکل من جسمی نیست متولد 70هستم ارشد محیط زیست دارم ی دختر سه ساله هم دارم کار لازمم به لحاظ اقتصادی تو شرایط بدی هستم ازدواج خوبی هم نداشتم گاهی فکر میکنم تو برزخ گیر کردم اطرافیانم همه در حال پیشرفتن من فقط رو به زوال میرم خیلی تحت فشارم احساس پوچی میکنم گاهی فکر میکنم اصلا خدا وجودنداره 30سال زندگی کردم‌ ی فصل از زندگیم قشنگ نبوده از خدا گله دارم

زنی از سرزمین لواشک های آلو😋😋
متوجه نشدم فکرکنم گفتین ارزوی من از محالاته.مثل اینکه کاش خورشید میومد دم پنجره اتاقم 

اره همینطوره 

شایدم محال تر

عزیزمممم😘😘😘 خودشو نشون میده،  همیشه ماباید بادقت ب اطرافمون، نعمتهاش ، حتی کوچیکترین چیزه ...

کلییییی نعمتت بزرگ دور برمه ک من واسم ارزشی ندارن حتی همین اب ک مایه حیاته 

ققط یه چیزیو از خدا میخوام ک همونم ندارم محاله داشته باشم 

ببین عزیزم من بحث آبروم در میون بود که نذر کردم از خدا کمک خواستم که خداروشکر آبروم رو دوبار حفظ کرد ...

دقیقا راست میگی خانوم گلی.انقد غرق همچین پیجهایی شده بودم که اصلا نمیدونستم دارم بخودم بد میکنم.فکرمیکردم فقط دارم از اخبار روز دنیا میخونم و اگاه میشم.اینا یه استدلالهای ساده ای دارن که با کمی تحقیق دروغشون درمیاد.در مورد خدا و دین رو میگم.طرف نوشته انگشتری که توی رکوع امام علی علیه السلام به فقیر داد میشد باهاش مالیات یه شهرو داد 😲 شک کردم به امامان که اونها هم حتما بله دیگه ! رفتم دتبالش دیدم این حدیث فقط یکبار نقل شده اونم در زمان معاویه که ب عده ای پول میدهده تو منبر حدیث جعل کنن و نوشته بود که اگه واقعا اون انگشتر گرون بود چرا امام علی بجای اینکه فقرای کل شهرو کمک کنه چرا داد ب ی نفر فقیر؟؟؟؟دروغ منکرین خدا از اینجا خیلی راحت اثبات میشه البته قلم من شیوا نیست که رسواشون کنم.خدا محوشون کنه که مردمو از خدا دور میکنن.منم گاهی اینارو میدیدم میگفتم خدایا حتما تو وجود نداری ها پس اینا چیه در موردت میگن.خدارو شکر هدایت شدم 

دقیقا راست میگی خانوم گلی.انقد غرق همچین پیجهایی شده بودم که اصلا نمیدونستم دارم بخودم بد میکنم.فکرم ...

اره عزیزم خدایی هست اون دنیا هم هست. حالا هرکسی یه اعتقادی داره تو سعی کن ب بقیه کار نداشته باشی بحث خدا پیش کسی نکن .معمولا بی دین ها مارو بیشتر تحت تاثیر قرار میدن متاسفانه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد