2777
2789
عنوان

اثبات وجود خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 13822 بازدید | 75 پست
کلییییی نعمتت بزرگ دور برمه ک من واسم ارزشی ندارن حتی همین اب ک مایه حیاته  ققط یه چیزیو از خد ...

خودت جواب خودت و دادی

تا وقتی کُفران نعمت کنی و شکر گزار 

نباشی

اوضاعت روزب روز بدتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل من جسمی نیست متولد 70هستم ارشد محیط زیست دارم ی دختر سه ساله هم دارم کار لازمم به لحاظ اقتصادی ...

عزیزم همه توی هر کاری موفق میشن فقط نباید از قدم اول بترسی.با یه پیج میشه کلی کار کرد.توی هر شغلی میشه بهترین بود.یه نمونه دلنوشته خونده بودم یه خانوم بود یه شوهر فلج داشت با یه بچه.نوشته بود تحصیلات ندارم نشستم کنار خیابون دستمال کاغذی میفروختم ک یکی گفت اینجا نفروش برو ی منطقه بالا رفتم جلو بانک ی منطقه بالا نشستم ی کارمندی ازم زیاد خرید میکرد اخرش گفت میتونی برام غذا درست کنی چون من وقت ندارم میگه درست کردم خوشش اومد و همکاراشم کم کم سفارش دادن و دیگه به اشنا و فامیلاشون معرفی کردن تا جاییکه تونستم ی جای بزرگ اجاره کنم چند نفر زیر دستم کار میکنن و من الان غدای خونگی راه انداختم و تونستم ی خونه بخرم ماشین بخرم و زندگیم زیرو رو شد....ایشون تحصیلاتم نداشتن.ولی تو کار خودش خیلی موفق شد .کافیه فقط بخاهیم

اره عزیزم خدایی هست اون دنیا هم هست. حالا هرکسی یه اعتقادی داره تو سعی کن ب بقیه کار نداشته باشی بحث ...

اره راست میگی بهتره سرم تو کار خودم باشه ولی اومدم اینجا تجربمو بگم بلکه تونستم بکسی که حالش مثل خودم بوده کمکی کرده باشم 

عزیزم همه توی هر کاری موفق میشن فقط نباید از قدم اول بترسی.با یه پیج میشه کلی کار کرد.توی هر شغلی می ...

خب مثلاً من درحال حاضر باید چیکار کنم از کجا شروع کنم وقتی بیش از صد جا پی کار با این مدرکو گرفتمو نخواستن

زنی از سرزمین لواشک های آلو😋😋
خب مثلاً من درحال حاضر باید چیکار کنم از کجا شروع کنم وقتی بیش از صد جا پی کار با این مدرکو گرفتمو ن ...

خودت کار کن گلم.هرکاری که بلدی‌.حتی یه کار خیلی راحت.من شروع کرده بودم خیاطی.قبلا هم رفته بودم کلاسش ولی دیسک کمر گرفتم  گردنمم درد میکنه زیاد نمیتونم صاف بشینم قصداشتم ماسک بدوزم زانوهامم بد استفاده کرده بودم خلاصه دیگه نشد اخه برای ازمون وکالت هم میخونم دیگه امسال ان شاالله و حتما باید قبول شم.شماهم میتونی ی کاری اینجوری شروع کنی اگه خاستی گلم کمکت میکنم.خیلی چیزای راحتی هست که میشه دوخت.بدنت خدارو شکر سالمه.لازم نیست که لباس مجلسی بدوزی.کافیه چند مدل لباس خیلی راحت یاد بگیری بدوزی.جنسشونم جوری باشه که فری سایز تن همه بشه.یمدت طول میکشه پیجت راه بیفته اینجا هم پیجتو معرفی میکنی.صبر کن الان چن تا ماسک ک خودم دوخته بودمو میذارم اینجا همتون ببینین 🤗

عکسارو از گوشیم پاک کردم.چون پیجو راه ننداختمش.بخاطر زانو و کمرم نتونستم پیش برم.ماسکهای دیگه هم دوخته بودم که عکسشون نیس.یه شلوارک خشکل بدون الگو هم دارم که آموزشش خیلی راحته خاستین برین تو کانالم ببینین توی تلگرام.ولی دیگه تو کانال هیچی نمیذارم چون ادامش ندادم اینم کانالم بود دوستان @honarelifee20

دوستان توی اینستا کلی پیج خیاطی هست یدونه کانال خیاطی هم من عضوم توش اونم مینویسم بعضی آموزشهاش خیلی جالبه. این کاناله @hawriboukan

دوستانی ک میخاهین خیاطی کنین فقط یادتون باشه حتما میز چرخ خیاطی داشته باشین حتما میز اتو باشه و اصلا رو زمین الگو نکشین.سرتون زیاد خم نکنین و تند تند ورزشهای جلوگیری از ابتلا به دیسک کمر و گردن رو انجام بدید حالتهاتونو تندتند عوص کنید هر نیم ساعت یبار استراحت کنی سرتونو بگیرید بابا سقفو نگاه کنین تا مثل من دیسک مبتلا نشی .اصلا هم مدلهای سخت یاد نگیرین بدرد نمیخوره.همون مدلهای راحت بدوزید بیشتر هم فروش میرن.ساق دست با ست روسری هم عالیه هم که راحته.پاپوش خونگی هم دوختش خیلی راخته از اون دمپاییهای حوله ای میگم.اولش لازم نیست تولیدتون زیاد باشه یکی دوتا بدوزین تا مشتری جمع کنین کم کم بیشتر هم کار میکنین 

فداشبشم من

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

اسی انقدر خدا دوست داشته که به دلت انداخته که درباره حرفای اون شبکه ها تحقیق کنی 

اون روحانی رو سر راهت گذاشته که برگردی 

دوستان عزیزم ما همه مشکلاتی داریم خود من بعضی وقتا ناامید میشم حالم بد میشه اما ته تهش کسی که حالمو خوب میکنه خود خداست 

ما بعضی چیزا رو داریم که تا وقتی از دستشون ندیم نمیفهمیم 

اگه خدا یه کاریو براتون انجام نمیده شاید وقتش نرسیده شاید مصلحتتون نیس شاید چیز بهتری براتون در نظر گرفته 

من تو زندگیم مشکل خیلی داشتم تو مشکلاتم همش به ارزوم فک میکردم و میگفتم یروزی که بهش برسم این مشکلات تموم میشه ولی امسال به ارزوم نرسیدم چند روز براش ناراحت بودم ولی گفتم این چه وضعیه پاشو خدا هست شاید به صلاحت نبوده از یه مسیر دیگه برو شاید از اون مسیر به هدفت رسیدی اگه هم درنهایت نرسیدی ناامید نشو خودش هواتو داره.

اسی جانم و همه بچهایی که تو این تاپیک بودید براتون دعا میکنم 

همه چیزو بسپارید به خودش که تواناترینه

مطمئنا توی زدن این تاپیک هم مصلحتی بوده که شاید چند نفر بخوننش و به خودشون بیان 

راستی دعا برای ظهور اقامون فراموش نشه که از همه چیز مهمتره

همیشه شاد و سلامت باشید خانومای قشنگ😘

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻  امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁   اونم که فکر میکنی منم خودتی😘😂   در ضمن شمایی که من میگی ساندیس خور: آدم ساندیس وطنشو بخوره خیلی بهتر از خوردن مشروب انگلیسیا و آمریکاییاس.