2777
2789
عنوان

بیاید لطفا کار پیدا کردم

95 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام من یکجا کار پیدا کردم کلینیک ترک اعتیاد افراد معتاد واقعا دیدم امروز خدایی ادم های با شخصیتی بودن حالا گرفتار شدن میان دارو میگیرن میرن 

نمیدونم هم کار نیست هم اصلا نمیدونم میتونم تو اینجور محیط ها کار کنم از ساعت ۹ تا ۱ هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز از بوی سیگارشون که مطب پر کرده بود خالت تهوع شدم

اگه سختته خب نرو.. منم دربه در دنبال کارم.. میدونی بدبختی چیه.. خودم میدونم بیکارما.. امان از همسایه واطرافیان هی میگن.. چرا سرکار نمیری؟ کار پیدانکردی..؟ از رو ترهم میگن.. منم متنفر.. کلی فشار بهم میاد.. خستم دیگ.. حرفاشونو تصمیم گرفتم دیگ اهمیت ندم

اگه سختته خب نرو.. منم دربه در دنبال کارم.. میدونی بدبختی چیه.. خودم میدونم بیکارما.. امان از همسایه ...

منم همینطور اما امروز تازا آزمایشی بود یکبارم برم ببینم میتونم تحمل کنم یا نه اگه نه نمیرم 

اگه سختته خب نرو.. منم دربه در دنبال کارم.. میدونی بدبختی چیه.. خودم میدونم بیکارما.. امان از همسایه ...

اره به منم میگن

اینسری  دیگ حسابی خسته شده بودم

گفتم کار کردن برام واجبم نیست پیدا کردم میرم نکردمم فدای سرم

یارو دید بهم برخورده شرمنده شد 🤣

دمار از روزگارم دراورده بود