دوستان یمدت بود افسرده شده بودم و هم که مریض هم هستم اما بااین افسردگی دردم بیشتر شده بود.علت افسردگیمم این بود که خدا تو زندگیم کمرنگ شده بود دیگه کم کم داشتم نتیجه میگرفتم که خدایی وجود نداره.برای اثبات اینکه خدا هست تو گوگل گشتم اما مطلب چندانی پیدا نکردم سایت منکرین خدا هم رفتم کلی شبهه نوشتن منم تا آخر خوندم و بعد دوباره خوندم و دونه دونه رفتم یه صفحه جدید گوگل باز کردم و اون شبهه رو نوشتم اکثرا سایت اسلام کوئست جوابشونو داره خیلی هم عالی نوشته بقیه سایتها هم دارن.توی اینستا دایرکت یه روحانی خیلی خوب رفتم اولش گفتن که برو کتاب توحید مفضل رو بخون بعد خودشون تماس گرفتن و به بیشتر سوالاتم و شک هام جواب دادن.....الان خدارو شکر که خیلی خوبم هم از لحاظ جسمی هم روحی.ما آدمها نیاز داریم که کسی داشته باشیم و مطمن باشیم پشت و پناهمونه و اون خداست.خدا امید ماست وگرنه قدرت جذب و انرژی مثبت و بعضی چیزا درسته که خوبن اما به خدا نمیرسن.علت بیشتر دردهای جسمیمون نداشتن امید هست وقتی میگم خدایی وجود نداره اونوقت از ترس و ناامیدی دردهای جسمیم اگه تو واقعیت ده هست با ترس و تلقین پنجاه میشه....
دوستان کتاب توحید مفضل رو رایگان دانلود کنید خیلی قشنگه من خیلی حدیث خونده بودم اما این کتابو نخونده بودم.😄😊